Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Περιποίηση υψηλών προδιαγραφών για το αυτοκίνητο σου

23/8/2021

Στην CrystalShine θα απολαύσεις την αρτιότερη φροντίδα για το αυτοκινήτου σου με αντηλιακές μεμβράνες, car wrapping, καθώς και γυάλισμα – κέρωμα του εξωτερικού χρώματος.

Η εταιρεία CrystalShine ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2008 με σκοπό να παρέχει την καλύτερη περιποίηση του αυτοκινήτου. Για το σκοπό αυτό δημιούργησε ένα μεγάλο χώρο 220 τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη του οχήματός σας και με εύκολη πρόσβαση σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Αττικής (τέρμα Αχαρνών – πλησίον Σκλαβενίτη - με εύκολη πρόσβαση από την Εθνική οδό).

Kοινοποίησε το »


Η εταιρεία Crystal Shine είναι εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης της 3Μ Hellas και παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες. Η Crystal Shine βρίσκεται κοντά στο πελάτη με μια πληθώρα εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτει λύσεις για τον ήλιο και τη ζέστη με τη μεγάλη γκάμα αντηλιακών μεμβρανών της κορυφαίας εταιρείας 3Μ τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στα κτίρια όπου βελτιώνουν εκτός της εμφάνισής τους, και την ασφάλεια τους με τις αντίστοιχες μεμβράνες ασφαλείας της 3Μ.

Τοποθετώντας αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητο σας, κρατάτε εκτός τις επιβλαβείς ακτινοβολίες του ήλιου κατά 99%, κάνετε τον κλιματισμό να αποδίδει διπλά και σύμφωνα με έρευνες, μειώνετε τις πιθανότητες κλοπής κατά 75%.

Οτιδήποτε έχετε σκεφτεί για τη προστασία και την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας όπως γυάλισμα, κέρωμα, βιολογικό καθαρισμό, ξεθάμπωμα φαναριών, car wrapping, τις νέες μεθόδους προστασίας με επενδύσεις carbon και κάθε είδους αξεσουάρ αυτοκινήτων, θα το βρείτε στην Crystal Shine.
Δώσε στο αυτοκίνητο σου την περιποίηση και την εμφάνιση που του αξίζει!
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Περισσου 139 Νεα Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα ΤΚ 14343
Τηλ: 211 7053256
e-mail: [email protected]
Site: https://www.crystalshine.gr/
Facebook: Crystal Shine

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις