Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υπάρχουν συναγερμοί που συνεργάζονται με το κινητό μας και μπορούμε να ενημερωνόμαστε μέσω SMS ή apps.

Πριν αγοράσω συναγερμό

2/3/2017

Που έγκειται οι διαφορές στις τιμές της αγοράς; Ποιες επιπλέον λειτουργίες περιλαμβάνουν; Και πώς μπορείς να έχεις άμεση ειδοποίηση όπου και αν βρίσκεσαι;

Οι συναγερμοί διασφαλίζουν σε ένα βαθμό την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι συναγερμού για να επιλέξουμε αυτόν που ταιριάζει περισσότερο στις δικές μας ανάγκες. Η διαφορά των συναγερμών λοιπόν, έγκειται αφενός στην επωνυμία της εταιρείας που θα επιλέξετε και αφετέρου στο πλήθος των λειτουργιών που θα διαθέτει η κεντρική μονάδα. Σε όλες τις περιπτώσεις, το σημείο στο οποίο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία, είναι η αξιοπιστία του συναγερμού που θα εγκαταστήσετε στο αυτοκίνητό σας. Ένα σύγχρονο σύστημα θα πρέπει να περιλαμβάνει κυλιόμενους κωδικούς, με προστασία αντιγραφής. Τελευταία έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά και τα πιο εξελιγμένα συστήματα, που ειδοποιούν τον κάτοχο του αυτοκινήτου για παραβίαση μέσω του κινητού τηλεφώνου του, ενώ πολλά συστήματα συνεργάζονται και με GPS εντοπίζοντας τη θέση που βρίσκεται.

Συναγερμοί και τηλεειδοποίηση
Στην περίπτωση που αναζητάμε κάτι πιο εξεζητημένο από τον συναγερμό μας, σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής συστήματος με τηλεειδοποίηση. Αυτή η κατηγορία συναγερμών περιλαμβάνει στο τηλεχειριστήριο όπλισης-αφόπλισης μια πρόσθετη οθόνη ενδείξεων που σας ενημερώνει για μια σειρά ζητημάτων. Επίσης, υπάρχουν και είδη συναγερμών που βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το κινητό μας τηλέφωνο, όπου η οποιαδήποτε ενημέρωση του ιδιοκτήτη γίνεται με γραπτό μήνυμα (SMS).

Για κινητήρες turbo
Οι κινητήρες που διαθέτουν σύστημα τούρμπο χρειάζονται κάποια δευτερόλεπτα επιπλέον να δουλέψουν πριν τεθούν εκτός λειτουργίας. Έτσι, κάποιοι συναγερμοί διαθέτουν χρονοδιακόπτη turbo timer, που αφήνει τον κινητήρα να λειτουργεί ένα χρονικό διάστημα από τι στιγμή ο οδηγός βγάλει το κλειδί από τη μίζα και κλειδώσει το αυτοκίνητο. Το χρονικό διάστημα αυτό ρυθμίζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις