Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Bridgestone, η πρώτη εταιρία ελαστικών παγκοσμίως, τιμήθηκε από τη General Motors (GM) με το 2015 Ετήσιο Βραβείο Προμηθευτή, ένα βραβείο που λαμβάνει για 14η φορά.

Τοποθέτηση Bridgestone στο Opel Astra στο Σαλόνι της Γενεύης 2016.

Προμηθευτής της Χρονιάς 2015

24/3/2016

Στην 24η τελετή των ετήσιων βραβείων Προμηθευτή General Motors, η Bridgestone -η πρώτη εταιρία ελαστικών παγκοσμίως- τιμήθηκε από τη GM με το 2015 Ετήσιο Βραβείο Προμηθευτή, μια διάκριση που λαμβάνει για 14η φορά.

Η Bridgestone, η πρώτη εταιρία ελαστικών παγκοσμίως, τιμήθηκε από τη General Motors (GM) με το 2015 Ετήσιο Βραβείο Προμηθευτή. Η εταιρία παρέλαβε το βραβείο στην 24η τελετή των ετήσιων βραβείων Προμηθευτή GM, που έλαβε χώρα στο Cobo Center στο Detroit, Michigan την Πέμπτη στις 10 Μαρτίου.

Η GM τίμησε 110 από τους καλύτερους προμηθευτές της, από 17 συνολικά χώρες, οι οποίοι υπερβαίνουν με συνέπεια τις προσδοκίες, δημιουργούν προστιθέμενη αξία ή φέρνουν νέες καινοτομίες στην εταιρία. Ο θεσμός αυτός υφίσταται από το 1992, ενώ είναι η 14η φορά που η Bridgestone λαμβάνει το βραβείο.

«Εστιάζουμε στη δημιουργία θετικών σχέσεων με τους προμηθευτές μας, εισάγοντας νέες, πελατοκεντρικές καινοτομίες στη GM και επιλέγοντας προμηθευτές πρώτης τοποθέτησης», δήλωσε ο Steve Kiefer, Αντιπρόεδρος της GM, Τμήμα Παγκόσμιας Αγοράς και Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Συνέχισε λέγοντας: «Οι εταιρίες που τιμούμε απόψε όχι μόνο εισήγαγαν καινοτομίες αλλά τις συνόδευσαν με την ποιότητα που αξίζουν οι πελάτες μας.».

Ο Christophe de Valroger, Αντιπρόεδρος (Αρχικού Εξοπλισμού – Καταναλωτικών προϊόντων) της Bridgestone Europe NV/SA δήλωσε: «Η Bridgestone έχει αποτελέσει σημαντικό προμηθευτή ελαστικών της Opel/Vauxhall εδώ και πολλά χρόνια τώρα και είναι εξαιρετικά υπερήφανη που έλαβε μία τέτοια διάκριση από τη GM. Αποτελεί άμεση αντανάκλαση όλων των προσπαθειών μας και της ισχυρής ομαδικής εργασίας όλων των τμημάτων στην Bridgestone Europe, που συνεργάζονται με τον πελάτη για να παράγουν κορυφαία στην κατηγορία τους προϊόντα με γνώμονα την καινοτομία και την τεχνολογία. Θα χαρούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά πάνω σε αυτή την εξαιρετική επαγγελματική σχέση.».

Ο αριθμός των προμηθευτών που τιμήθηκαν από τη GM το 2015 αυξήθηκε σχεδόν κατά 40% σε σχέση με τους 79 προμηθευτές που τιμήθηκαν το 2014. Περισσότεροι από τους μισούς από τους προμηθευτές επαναλαμβάνονται από το 2014. Οι προμηθευτές που τιμήθηκαν, επιλέχθηκαν από μία παγκόσμια ομάδα στελεχών της GM από τα τμήματα προμηθειών, μηχανικής, ποιότητας, κατασκευής και εφοδιαστικής αλυσίδας και επιλέχθηκαν με βάση τα κριτήρια επιδόσεων στην Αγορά Προϊόντων, τις Έμμεσες Προμήθειες, τη Φροντίδα Πελάτη - Aftersales και την Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος της Bridgestone στην Ελλάδα. Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι θυγατρική εταιρεία της ΕΛΤΡΑΚ που έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των μηχανημάτων Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982. Η ΕΛΤΡΑΚ έχει μπει δυναμικά και στον κλάδο ανταλλακτικών αυτοκινήτων μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ.

Η Bridgestone Europe (BSEU), με ευρωπαϊκά γραφεία στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο – αποτελεί αποφασιστικής σημασίας θυγατρική εταιρία της Bridgestone Corporation, της μεγαλύτερης εταιρίας παγκοσμίως κατασκευής ελαστικών και λοιπών προϊόντων από καουτσούκ, με έδρα το Τόκιο. Η Bridgestone Europe διαθέτει ένα κέντρο Έρευνας & Εξέλιξης, 8 εργοστάσια και γραφεία σε περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές χώρες, με περισσότερους από 13.000 υπαλλήλους. Τα κορυφαία ελαστικά της BSEU πωλούνται στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις