Τα πιο ισχυρά Booster της αγοράς

Διαβάστηκε από 1382 αναγνώστες

Η εταιρία Paraskevas εδώ και χρόνια προμηθεύει τους επαγγελματίες μόνο με τα καλύτερα μηχανήματα και εργαλεία της αγοράς.

Έτσι και αυτή τη φορά, δημιουργεί την πληρέστερη και πιο δυνατή γκάμα εκκινητών της αγοράς. Τα πιο ισχυρά booster είναι εδώ για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Με περισσότερα από 40 μοντέλα, σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό για τις ανάγκες σας και θα το βρείτε μόνο στην Paraskevas.

Μεταξύ άλλων βρείτε:
  • Τη νέα γενιά εκκινητών με πυκνωτές (χωρίς μπαταρία) DSR 108-109
  • Τους ολοκαίνουργιους υβριδικούς εκκινητές με πυκνωτές και μπαταρία λιθίου, που χαρακτηρίζονται για το χαμηλό τους βάρος και την δύναμη τους. Στα 12V διαλέξτε τα 900 ή τα 1200Α
  • Σταθεροποιητή υψηλής ισχύος με τεχνολογία inverter
  • Εκκινητή για κατηγορία μπαταριών AGM/GEL (stop/start)  & Liquid
  • Ταχυφορτιστή εκκινητή μπαταρίας SC 190         
 
Περιηγηθείτε στον ιστότοπο της εταιρία, δείτε δουλειές και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Η εταιρεία Paraskevas είναι γνωστή στην αγορά για το σχεδιασμό και εξοπλισμό Συνεργείων, Φανοποιείων-Βαφείων, Βουλκανιζατέρ, Πλυντηρίων, Πάρκινγκ καθώς και Βιομηχανικών χώρων. Εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά μηχανολογικό εξοπλισμό και εργαλεία υψηλής ποιότητας και κορυφαίας αξιοπιστίας.

Με προσωπικό εκπαιδευμένο, δυναμικό και φιλικό προς τους πελάτες προσφέρει πάντα υπεύθυνη και άμεση εξυπηρέτηση, βάζοντας την εταιρία στην κορυφή του χώρου.

Τι περιμένετε λοιπόν; Εμπιστευτείτε τους καλύτερους.
 
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λεωφ. Θεσσαλονίκης 16, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ: +30 210 2521005
Website: http://www.paraskevas-m.gr/
e-mail: [email protected]
Fax: +30 210 2521074 

Σχετικες Ειδησεις