Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θωρακίστε το αυτοκίνητο σας με Bear Lock!

20/2/2020

Και όμως υπάρχει λύση απέναντι στην έξαρση του φαινομένου της κλοπής. Η εταιρία Bear-Lock με εμπειρία 35 ετών στο κλάδο της αντικλεπτικής προστασίας, εγγυάται την επιτυχημένη θωράκιση του αυτοκινήτου σας.

Για να μην βρεθείς ποτέ στη δυσάρεστη θέση να ανακαλύψεις ότι το αυτοκίνητο σου δεν είναι εκεί όπου το άφησες και για να μην βιώσεις το συναίσθημα της απώλειας περιουσίας, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις ένα από τα καλύτερα αντικλεπτικά συστήματα στον κόσμο.

Ο Bear-Lock μηχανισμός έχει αναγνωριστεί από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Πολωνία όπως: Alfa Romeo, Αudi, Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Lancia, Lexus, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota και Volkswagen, ενώ η γκάμα της ήδη είναι στη λίστα των γνήσιων αξεσουάρ της Skoda Auto Polska. Όλα τα συστήματα που παράγονται διαθέτουν πιστοποιητικό ISO εξασφαλίζοντας έτσι εγγυημένο αποτέλεσμα.

Τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι συνήθως εξοπλισμένα με ένα σύνολο αντικλεπτικών συστημάτων όπως συναγερμός, immobilizer , antirapina κ.α πλην όμως αυτά στηρίζουν την λειτουργία τους σε ηλεκτρονικά κυκλώματα που συνήθως οι επαγγελματίες στις κλοπές παραβιάζουν αργά ή γρήγορα αναπτύσσοντας συσκευές εξουδετέρωσης ή αδρανοποίησης .
 

Σύμφωνα με στοιχεία των ασφαλιστικών εταιριών, τα αυτοκίνητα που κλέβονται πιο συχνά στην Ελλάδα είναι τα SMART. Για το δημοφιλές μοντέλο, η εταιρία προσφέρει δύο αξιόπιστες προτάσεις ενίσχυσης της αντικλεπτικής προστασίας, είτε στο λεβιέ ταχυτήτων είτε στον άξονα του τιμονιού.
 
 Το μηχανικό σύστημα μπλοκαρίσματος του κιβωτίων ταχυτήτων εγκαθίσταται εσωτερικά της κονσόλας του αυτοκινήτου, και κλειδώνει το σύστημα αλλαγής ταχυτήτων έτσι ώστε να είναι αδύνατη η κλοπή του αυτοκινήτου. Ο ειδικός πύρος  που κλειδώνει τις ταχύτητες, φτιάχνεται από τιτάνιο και ατσάλι, η κλειδαριά είναι απαραβίαστη, αφού δεν αντιδράει στα είδη υγρού αζώτου και το σύστημα ξεκλειδώνεται με ένα από τα τρία κλειδιά, που αποτελείται από 3.200.000 κωδικούς.
 
 Αποκλειστικά για την Ελλάδα o μηχανισμός-σύστημα κλειδώματος «bearlock», κλειδώνει τον άξονα τιμονιού του smart μπλοκάροντας το τιμόνι και παρέχοντας στο όχημα πλήρη αντικλεπτική προστασία με μηχανισμό απο ατσάλι και τιτάνιο και με κλειδαριά ασφαλείας η οποία δεν δέχεται και δεν αντιδρά σε καμια χημική παρέμβαση όπως το υγρό άζωτο.
 
Κάντε κλικ εδώ και βρείτε τον κοντινότερο σε εσάς εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Bear-Lock
Διεύθυνση: Αυλώνος 102, 104 43 Σεπόλια ΑΘΗΝΑ
Τηλ: +30 211 401 0235 Κιν.: +30 698 905 0733 Κιν.: +30 693 403 7909
e-mail : [email protected]
Site: http://www.bearlock-wm.eu/el
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις