Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tι θα λέγατε για ένα Toyota MR2 υβριδικό με 400 ίππους;

Tι θα λέγατε για ένα Toyota MR2 υβριδικό με 400 ίππους;

25/10/2021

Μια φήμη από το Ιαπωνικό site Spyder7 ισχυρίζεται ότι η Toyota ετοιμάζεται να αναβιώσει το MR2 ένα διθέσιο αυτοκίνητο που άφησε πραγματικά εποχή στην οικογένεια των «petrolhead».

Ειλικρινά, αυτό ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό  επειδή οι αυτοκινητοβιομηχανίες επενδύουν ολοένα και περισσότερο σε τεχνολογία επόμενης γενιάς και όχι σε οχήματα προσανατολισμένα στις επιδόσεις. Ας ελπίσουμε όμως ότι αυτή η εικασία είναι σωστή.Η έκθεση υποστηρίζει ότι η Toyota αναζητά συνεργάτη στο συγκεκριμένο έργο και συγκεκριμένα, η ιστορία ισχυρίζεται ότι η ιαπωνική μάρκα πιθανώς διαπραγματεύεται με την Porsche και τη Lotus, κάτι που ακούγεται πολύ καλό.

Plug-in υβριδικό με απόδοση 400 ίππους

Η ισχύς θα προέρχεται από ένα plug-in-hybrid σύστημα με κινητήρα τύπου V6 2,8 λίτρων ή 3,0 λίτρων και συνολική ισχύς θα είναι  από 345 έως 395 ίππους αντίστοιχα.

Η Τoyota αναζητά συνεργασία

Οι φήμες αναφέρουν πως η Toyοta ψάχνει έναν συνεργάτη για να μοιραστεί τα έξοδα στην ανάπτυξη του μοντέλου, όπως ακριβώς έκανε με την BMW και την Subaru για την Supra και το GR 86 αντίστοιχα. Η Toyota λέγεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Porsche και την Lotus, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται αυτή την στιγμή από πουθενά.

Ντεμπούτο το 2024 και πιο ακριβή από Supra με τιμή 61.000 ευρώ

Το αναβιωμένο MR2 θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του το 2024, ωστόσο αυτή η ημερομηνία σημαίνει ότι το έργο θα πρέπει ήδη να είναι σε εξέλιξη για να φτάσει στην ώρα του. Αν η  προβλεπόμενη τιμή θα είναι περίπου στα 61.300 ευρώ θα είναι ένα γεγονός που θα το κατατάξει πιο ακριβό και από την Τoyota Supra.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αυτό θα είναι το νέο υβριδικό Toyota ΜR 2
Υβριδικός κινητήρας V6 3.000 κυβικά με απόδοση 400 ίππους
Αναμένεται το 2024, με τιμή των 61.000 ευρώ, πιο ακριβό και από τη Supra!
H Toyota μιλάει με Porsche kκαι Lotus για την δημιουρία του νέου μοντέλου.

Πως σας φαίνεται η ιδέα να προχωρήσει η Toyota στην αναβίωση του θρυλικού MR2 και μάλιστα σε υβριδική έκδοση;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε