Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πες μας την γνώμη σου και κέρδισε 4 ελαστικά KUMHO

18/3/2019

Η «Αγορά Αυτοκινήτου» για μια ακόμα φορά πρωτοπορεί στις εξελίξεις! Μια νέα Πανελλήνια έρευνα για τα κριτήρια επιλογής του συνεργείου που επισκέπτεσαι, θα ταράξει τα «νερά» της αγοράς. Πάρε κι εσύ μέρος στην τεράστια έρευνα μας και κέρδισε ένα μοναδικό δώρο σε συνεργασία με την Kumho Tyres εντελώς δωρεάν! Μήπως είσαι εσύ ο νέος μας τυχερός νικητής? Πάρε μέρος στην τεράστια έρευνα συνεργείων και κέρδισε μοναδικά δώρα!



Η εταιρία Kumho Tyres είναι και αυτή την φορά συνοδοιπόρος μας, σε μια μοναδική δημοσιογραφική έρευνα που θα αποδείξει πολλά για όλα τα συνεργεία της χώρας. Αξιολογώντας την θετική πρόθεση αλλά και έργο μας, θα διαθέσει στον υπερτυχερό αυτού του διαγωνισμού, ένα set ελαστικών κορυφαίας ποιότητας Kymho Tyres. Η διάσταση που θα διατεθεί αφορά μόνο επιβατικά ελαστικά (όχι SUV & VAN) και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος. Τα πέλματα της Kumho που αφορούν επιβατικά ελαστικά είναι τα κάτωθι:
 
-KH27 Ecowing
-ES31 Ecowing
-PS71 Ecsta
-HS51 Ecsta
 
Η παραλαβή και η τοποθέτηση των ελαστικών θα γίνει στον πιο κοντινό -στον νικητή- συνεργάτη των ελαστικών Kumho Tyres. Ο διαγωνισμός θα έχει ισχύ έως 18 Απριλίου και o νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά, ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε Site και Facebook της Αγοράς Αυτοκινήτου στις 19 Απριλίου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις