Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι ειδικοί στις αναρτήσεις

Διαβάστηκε από 10732 αναγνώστες - 7/9/2021

Με γραπτή εγγύησης ενός έτους. Για οποιαδήποτε εργασία επισκευής ή ανακατασκευή ανάρτησης, πας κατευθείαν στην Engine Service - SA Georgoulis.

Οι αναρτήσεις είναι ένα από τα σημαντικότερα περιφερειακά εξαρτήματα του αυτοκινήτου καθώς όχι μόνο απορροφούν τις ανωμαλίες του δρόμου κρατώντας άνετους και ξεκούραστους τους επιβάτες, αλλά φροντίζουν να κρατούν τους τροχούς συνεχώς σε επαφή με το οδόστρωμα. Τα αμορτισέρ είναι υπεύθυνα για την καλύτερη πρόσφυση των τροχών στο δρόμο με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία των φρένων και τα λιγότερα μέτρα που απαιτούνται για φρενάρισμα. Επίσης, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον τρόπο που συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο στις στροφές και το πώς αντιδρά στις αλλαγές κατεύθυνσης. 

Kοινοποίησε το »




Ένα τόσο σημαντικό εξάρτημα χρειάζεται και την ανάλογη φροντίδα από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών με βαθιά γνώση του αντικειμένου που κατανοούν τις ανάγκες κάθε οχήματος. Για οποιαδήποτε εργασία αφορά τις αναρτήσεις του αυτοκινήτου σας μπορείτε να εμπιστευτείτε την Engine Service – S.A. Georgoulis.



Η εταιρία Engine Service – S.A. Georgoulis εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στην επισκευή και ανακατασκευή αναρτήσεων και αεραναρτήσεων επιβατικών αυτοκινήτων. Από το 1994 η εταιρία ασχολείται με αυτό το αντικείμενο και πλέον στελεχώνεται από ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κύριος στόχος είναι η κάλυψη των προσωπικών οδηγικών αναγκών του εκάστωτε οδηγού.



Η Engine Service – S.A. Georgoulis αναλαμβάνει:
  • Επισκευή όλων των εργοστασιακών, after market και όλων των ειδών coil over αναρτήσεων.
  • Ανακατασκευή σε αερόφουσκες και αεραναρτήσεις.

Τι σημαίνει όμως ανακατασκευή;

Στην ανακατασκευή γίνεται επανάχρηση του μεγαλύτερου ποσοστού της αερανάρτησης αφού αντικαθίστανται μόνο τα φθαρμένα εξαρτήματα με καινούρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη εφαρμογή της αερανάρτησης στο αυτοκίνητο και την άψογη λειτουργία της. Έτσι η ανακατασκευασμένη αερανάρτηση καθίσταται εφάμιλλη της εργοστασιακής και σε αρκετά χαμηλότερη τιμή!



Παροχές:
  • Επισκευή και ανακατασκευή αναρτήσεων και αεραναρτήσεων επιβατικών αυτοκινήτων.
  • Αμεση τεχνική πληροφόρηση και επικοινωνία του ενδιαφερόμενου με τον τεχνικό υπεύθυνο της επιχείρησης για την επίλυση αποριών και τεχνικών ζητημάτων.
  • Πραγματοποίηση ελέγχου πριν και μετά την τοποθέτηση των αναρτήσεων και των αεραναρτήσεων για την επαλήθευση της βλάβης και της επιτυχούς αποκατάστασης της.
  • Αμορτισερομέτρηση
  • Ρύθμιση των αναρτήσεων ανάλογα με τις οδηγικές ανάγκες του οδηγού (αγωνιστική, σπορ, νορμάλ χρήση).
  • Ενισχυμένες αναρτήσεις και αεραναρτήσεις για αντοχή σε μεγαλύτερα φορτία.
  • Ρύθμιση ύψους αυτοκινήτου
  • Γραπτή εγγύηση ενός έτους
Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Ηρακλείου 100, Αθήνα, ΤΚ:11142
Τηλ.: 210 5693205

engineservice.gr 
subaru-forester-shock-absorber.com 
Facebook Page
[email protected]

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30 – 18:00
Σάββατο: 08:30 – 14:00

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις