Εάν έχασε την λάμψη του, εδώ θα την ξαναβρεί

Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/4/2019

Στο φανοποιείο Μπέτσης, το αυτοκίνητο σας θα βρει την λάμψη που έχει χάσει. Από μικροδιορθώσεις μέχρι ολική βαφή και αποζημιώσεις ασφαλιστικών, όλα εδώ.

 
   
Μακάρι αλλά απίθανο έως σχεδόν αδύνατο να μην χρειαστείτε έστω μία φορά στη ζωή σας φανοποιείο. Και αφού θα το χρειαστείτε, τότε αφεθείτε στα χέρια των καλύτερων.

Η επιχείρηση Μπέτσης εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στη περιοχή του Μουρναζίου, ως ένα από τα καλύτερα και πιο έμπειρα φανοποιεία στην αγορά. Με την εμπειρία να περνά από γενιά σε γενιά, ποτέ μία επίσκεψη για επιδιορθώσεις δεν ήταν τόσο ανώδυνη.

Έχετε κάποιο πρόβλημα με τον προφυλακτήρα;Σε λίγες ώρες θα είναι σαν καινούργιος. Με το πέρασμα των χρόνων έχουν χάσει την λάμψη τους ( έχουν θαμπώσει) τα φανάρια σας; Σε λίγα λεπτά μπορούν να φωτίζουν όπως την ημέρα αγοράς. Διαλέξτε ανάμεσα σε γυάλισμα ή κέρωμα για να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο που θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρνάνε από την εντυπωσιακή κατάσταση του εξωτερικού του.  Ακόμα και μικροεπισκευές – επιδιορθώσεις δεν είναι πρόκληση για την εμπειρία της εταιρίας.

Η εταιρία σας βγάζει αλώβητους και από το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό της συνεννόησης με τις ασφαλιστικές σε περίπτωση τρακαρίσματος. Το φανοποιείο Μπέτσης, αναλαμβάνει μέσω εξουσιοδότησης όλη την διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.
 
Το θέλετε σαν καινούργιο; Θα το έχετε σαν καινούργιο!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Φανοποιείο Μπέτσης
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 17 Περιστέρι
Τηλ: 210 5747 897
Fax: 215 5052 883
Email: betsis-ak@hotmail.gr
 
 
 

Σχετικες Ειδησεις


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων