Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εάν έχασε την λάμψη του, εδώ θα την ξαναβρεί

22/8/2020

Στο Φανοποιείο - Βαφείο Μπέτσης, το αυτοκίνητο σας θα βρει την λάμψη που έχει χάσει. Από μικροδιορθώσεις μέχρι ολική βαφή και αποζημιώσεις ασφαλιστικών, όλα εδώ.

Μακάρι αλλά απίθανο έως σχεδόν αδύνατο να μην χρειαστείτε έστω μία φορά στη ζωή σας Φανοποιείο - Βαφείο . Και αφού θα το χρειαστείτε, τότε αφεθείτε στα χέρια των καλύτερων.

Η επιχείρηση Μπέτσης εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στη περιοχή του Μουρναζίου, ως ένα από τα καλύτερα και πιο έμπειρα Φανοποιεία - Βαφεία στην αγορά. Με την εμπειρία να περνά από γενιά σε γενιά, ποτέ μία επίσκεψη για επιδιορθώσεις δεν ήταν τόσο ανώδυνη.

Έχετε κάποιο πρόβλημα με τον προφυλακτήρα;Σε λίγες ώρες θα είναι σαν καινούργιος. Με το πέρασμα των χρόνων έχουν χάσει την λάμψη τους ( έχουν θαμπώσει) τα φανάρια σας; Σε λίγα λεπτά μπορούν να φωτίζουν όπως την ημέρα αγοράς. Διαλέξτε ανάμεσα σε γυάλισμα ή κέρωμα για να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο που θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρνάνε από την εντυπωσιακή κατάσταση του εξωτερικού του.  Ακόμα και μικροεπισκευές – επιδιορθώσεις δεν είναι πρόκληση για την εμπειρία της εταιρίας.

Η εταιρία σας βγάζει αλώβητους και από το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό της συνεννόησης με τις ασφαλιστικές σε περίπτωση τρακαρίσματος. Το Φανοποιείο - Βαφείο Μπέτσης, αναλαμβάνει μέσω εξουσιοδότησης όλη την διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.
 
Το θέλετε σαν καινούργιο; Θα το έχετε σαν καινούργιο!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Φανοποιείο - Βαφείο Μπέτσης
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 17 Περιστέρι
Τηλ: 210 5747 897
Fax: 215 5052 883
Email: [email protected]
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις