Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επισκευές φανοποιείας εγγυημένα και αξιόπιστα

Διαβάστηκε από 5383 αναγνώστες - 7/10/2020

Η εταιρεία AUTO REFINISH - Παπαστάθης Ι.- Στολιδάκης Δ. Ο.Ε. με πολυετή εμπειρία στον χώρο της φανοποιείας και βαφής του αυτοκινήτου έχει τη λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Τα νέα μηχανήματα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό για την επίλυση κάθε είδους επισκευής του αμαξώματος, είτε πρόκειται για μικρές ζημιές είτε για μεγαλύτερης έκτασης επισκευές.
 
Οι εργασίες που αναλαμβάνει το συνεργείο είναι οι εξής:
Φανοποιεία
Βαφή
Μικροεπισκευές
Βαφές Μεμονωμένων Τμημάτων
Σβήσιμο Γρατζουνιών
Ολική βαφή
Κέρωμα
Γυάλισμα

 To φανοποιείο AUTO REFINISH ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι. - ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. Ο.Ε εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας όπως: ηλεκτρόποντα, καλύμπρα ειδικές εργοστασιακές μήτρες, μετρικό σύστημα και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. Όσον αφορά τη βαφή, όλα τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι υδατοδιαλυτά (οικολογικά) και δεν επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και το περιβάλλον.
 
Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο AUTO REFINISH ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι. - ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. Ο.Ε ως πρώτη και τελευταία επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής. Και μάλιστα με γραπτό πιστοποιητικό εγγύησης 2 ετών.



Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται σε ένα τεράστιο χώρο 500 τ.μ στη Μεταμόρφωση και διαθέτουν εύκολη πρόσβαση και άνετο παρκινγκ. Παράλληλα ο πελάτης απολαμβάνει ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον κατά τη διάρκεια της αναμονής του στο χώρο. Για την δική σας εξυπηρέτηση, η εταιρία παρέχει όχημα αντικατάστασης για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή του αυτοκινήτου σας. Επίσης υπάρχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές και μπορεί να γίνει πληρωμή με εξουσιοδότηση. Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στον χώρο σας.
 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 
Τατοΐου & Αιγίνης 4, 14451 Μεταμόρφωση
Τηλέφωνο : 2102801000
Φαξ : 2102853444
[email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις