Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο σε ελάχιστο χρόνο

Διαβάστηκε από 16767 αναγνώστες - 17/10/2020

Η επιχείρηση The Dent Genie Hellas ειδικεύεται στις επισκευές μέσω του αυθεντικού PDR System και παρέχει εγγυημένο αποτέλεσμα, ακόμα και κοστολόγηση μέσω φωτογραφίας.

Μόνο ο Θεός θα μπορούσε να μην έχει την παραμικρή γρατζουνιά ή βαθούλωμα στο αυτοκίνητο του. Για όλους τους υπόλοιπους όμως θνητούς, είτε ένα πιθανό χαλάζι, είτε μία απροσεξία, ή ακόμα η κακή στιγμή, θα φέρει αργά ή γρήγορα ένα βαθούλωμα που θα αλλάζει άρδην την εικόνα του αυτοκινήτου μας.

Η επιχείρηση The Dent Genie Hellas με τεράστια πείρα στον χώρο των φανοποιείων έρχεται να εγγυηθεί ένα άριστο αποτέλεσμα μέσω μίας καινοτόμας τεχνολογίας που επισκευάζει βαθουλώματα και άλλες μικρές ζημιές, χωρίς να χρειαστεί βάψιμο ή αποσυναρμολόγηση του αυτοκινήτου σας.

ΓΙΑΤΙ PDR SYSTEM ΛΟΙΠΟΝ;
  • το αυτοκίνητο δεν χάνει την αξία του
  • η διαδικασία είναι γρηγορότερη
  • κοστίζει λιγότερο
  • τις περισσότερες φορές το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται αποσυναρμολόγηση
 
Οι έμπειροι τεχνικοί της The Dent Genie Hellas έρχονται στον χώρο σας και αναλαμβάνουν την επισκευή βαθουλωμάτων στην αρχική τους κατάσταση, με την εγγυημένη μέθοδο PDR.

Μάλιστα μόνο εδώ υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής κοστολόγησης με τρία απλά βήματα. Συμπληρώστε την φόρμα και στείλτε έως και 3 φωτογραφίες του οχήματός σας, συμπληρώστε τα στοιχεία και μάθετε πόσο χρόνο και χρήμα θα κοστίσει η επισκευή του.



Εάν η ζημιά είναι μεγάλη και το αυτοκίνητο πρέπει να μείνει στο συνεργείο τότε παρέχονται: αυτοκίνητο αντικατάστασης - καθαρό περιβάλλον εργασίας & αναμονής και ένα έμπειρο και φιλικό προσωπικό διατεθειμένο να λύσει κάθε σας απορία.

Επαναφέρετε τη λάμψη του αυτοκινήτου σας χωρίς βάψιμο, με εγγύηση αποτελέσματος, μικρότερο κόστος και ελάχιστη χρονική αναμονή, μόνο με αυθεντικό PDR και μόνο στην The Dent Genie Hellas.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: The Dent Genie Hellas
 
 Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 364, Νίκαια.
Τηλέφωνο: +30 210 4924410
Κινητό: +30 694 2477810
FAX: +30 210 4924418
E-mail: [email protected]
Site: https://dentgenie.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις