Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Βεβαιώσου ότι τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι επώνυμα και ποιοτικά

Φανοποιεία: Τι να προσέξω

Διαβάστηκε από 6187 αναγνώστες - 23/2/2017

Γιατί πρέπει να επιλέξεις προσεχτικά το συνεργείο; Ποιες παγίδες πρέπει να προσέξεις και τι να ξέρεις για να μη σε πιάσουν αδιάβαστο….

Επιλέγω εξειδικευμένο συνεργείο
Εφόσον όλες οι εργασίες του φανοποιείου επηρεάζουν την ασφάλεια και την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου, είναι προφανές ότι πρέπει να προσέξουμε πολύ σε ποιόν επαγγελματία του χώρου θα απευθυνθούμε. Είναι σοφό να κάνουμε μια καλή έρευνα αγοράς, να λαβαίνουμε υπόψη τη φήμη ενός συνεργείου και να επιλέγουμε συνεργεία που αποδεδειγμένα μπορούν να μας δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Πολλά φανοποιεία έχουν πλέον και επίσημα websites στα οποία παραθέτουν δείγματα της εργασίας τους. Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε μια έρευνα και να δούμε ποιο δείγμα εργασίας ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες μας.

Διασφαλίζω ότι θα χρησιμοποιηθούν επώνυμα και ποιοτικά υλικά
Είναι σημαντικό να συζητήσουμε καλά με τον φαναρτζή πριν προχωρήσει τις εργασίες και να τον ρωτήσουμε το κόστος της επισκευής, αλλά και το τι υλικά και τεχνικές θα χρησιμοποιηθούν, ώστε να γνωρίζουμε πλήρως το τι ακριβώς πληρώνουμε.
Επίσης θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι τυχόν μικροεπισκευές που θα προκύψουν στα πλαίσια της βαφής ή κάποιας άλλης παρεχόμενης εργασίας, περιλαμβάνονται στο κόστος των υπηρεσιών που έχουν συμφωνηθεί και δεν επιβαρύνονται με πρόσθετο κόστος.

Πριν λοιπόν, απορρίψεις την επίσκεψη σε φανοποιείο ως ακριβή, σκέψου καλύτερα. Η καλή συντήρηση του αμαξώματος, του χρώματος και γενικώς της εμφάνισης του αυτοκινήτου συμβάλει στη μεγαλύτερη ασφάλεια και μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου. Πριν επιλέξεις φανοποιείο ενημερώσου σωστά για τις υπηρεσίες που μπορεί να σου προσφέρει και επέλεξε σωστά τον επαγγελματία που θα σου προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και θα σε κάνει να χαίρεσαι που θα βλέπεις το αυτοκίνητό σου «σαν καινούργιο»!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις