Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Φανοποιείο αυτοκινήτων στον Πειραιά - Car Repair

Φανοποιείο αυτοκινήτων στον Πειραιά - Car Repair

Διαβάστηκε από 49033 αναγνώστες - 6/10/2022

Εδώ οι υπηρεσίες φανοποιείας είναι τέχνη. Το φανοποιείο Car Repair πρωταγωνιστεί σε ολόκληρο τον Πειραιά χάρη στην πολύ ποιοτική δουλειά που προσφέρει παράλληλα με τις εξαιρετικές τιμές.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να μην χρειαστεί το ειδικό χέρι ενός φανοποιού έστω και μία φορά. Είτε ο χρόνος θα έχει αφήσει το σημάδι του στο χρώμα, είτε μετά από κάποιο ατύχημα είτε επειδή θέλει να επέμβει ο οδηγός, το φανοποιείο φυγείν αδύνατον.

Κοινοποίησέ το »


Εάν και το δικό σας αυτοκίνητο χρειάζεται υπηρεσίες βαφής ή επισκευής, η επιχείρηση των αδελφών Τοπάλογλου Car Repair  έχει τη λύση. Η συνεργασία του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και τεχνικές βαφής προερχόμενες από το εξωτερικό, θα επαναφέρουν το αυτοκίνητο σας, στην πρώτη ημέρα ζωής του.

Έχοντας τεράστια εμπειρία στον χώρο αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό όπως καλίμπρα, το προσωπικό μπορεί και θα σας δώσει αυτό που θέλετε. Αλλαγή ή επισκευή χρώματος; Επιδιόρθωση γρατζουνιών και χτυπημάτων; Επισκευές που αλλού θα κόστιζαν μία περιουσία και πολύ χρόνο, εδώ γίνονται εντός  χρονοδιαγράμματος και μετά από προσωπική συμφωνία με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Τέλος, η επιχείρηση εξειδικεύεται στα μοντέλα της Mercedes και της BMW παρέχοντας premium υπηρεσίες που θα κάνουν το ήδη καλό, άριστο πάντα υπό τις εντολές του ιδιοκτήτη.

 
Για τις καλύτερες υπηρεσίες φανοποιείου αλλά και για επιδιορθώσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς, συνεργείο Car Repair στον Πειραιά. Το αμάξι σας θα ξαναβρεί την λάμψη του.
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Car Repair
Διεύθυνση: Φαλήρου 23 Πειραιάς TK 18543
Τηλ: 210 4201955
email: [email protected]
Site: www.carepairsavvas.gr
Facebook

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις