Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Φανοποιείο με 24 χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών

7/5/2020

Ένα φανοποιείο χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες. Η επιχείρηση Livas μπορεί να επαναφέρει την λάμψη του αυτοκινήτου σας, να αποκαταστήσει φθορές και διαβρώσεις ή να αναλάβει αναπαλαιώσεις.

Έχοντας ασύγκριτο μεράκι και πολύ αγάπη για το αυτοκίνητο, η οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε το 1995 και μέχρι σήμερα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά. Στην πολυετή λειτουργία της επιχείρησης, έχουν πραγματοποιηθεί αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες ενώ πλέον εξειδικεύεται στις ανακατασκευές/αναπαλαιώσεις κλασικών αυτοκινήτων, τομέας που πρωτίστως απαιτεί μεράκι και αγάπη για το κλασικό αυτοκίνητα αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις αποκατάστασης φθορών και διαβρώσεων.
 
Έχει χάσει το αυτοκίνητο σας την πρότερη λάμψη του; Έχει καταστρέψει ο ήλιος την οροφή και όχι μόνο; Καλέστε στο φανοποιείο Livas και πάρτε μία ειδικά για εσάς διαμορφωμένη πρόταση. Θέλετε να επιδιορθώσετε γρατζουνιές, μικροχτυπήματα ή βαθουλώματα; Η λύση βρίσκεται ξανά στην λεωφόρο Δημοκρατίας 265 στις Αχαρνές.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι:
  • Βαφή φούρνου
  • Επαναφορά σασί, καλίμπρα
  • Επισκευές μέσω ασφαλιστικών
  • Βαφή MATTE
  • Γυάλισμα- κέρωμα
  • Προετοιμασία αγωνιστικών
  • Ξεθάμπωμα φαναριών
  • Βιολογικός καθαρισμός
 
Αναπαλαίωση
Η Livas είναι από τα λίγα μαγαζιά στην Ελλάδα που αναλαμβάνουν ολοκληρωμένη και με εγγυημένο αποτέλεσμα, αναπαλαίωση/ανακατασκευή κλασικών αυτοκινήτων. Οι γνώσεις και η αγάπη του προσωπικού γύρω από την αυτοκίνηση, μαζί με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μπορούν να επαναφέρουν στη ζωή όλα τα μοντέλα.

Πατήστε εδώ και δείτε οι ίδιοι δουλειές του φανοποιείου Livas, όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες και περισσότερες πληροφορίες.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Livas
Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 265, 136 71, Αχαρνές  
Τηλ: 210 238 3353 - 697 200 1870
e-mail:  [email protected]
Site: http://www.fanovafes-livas.gr/
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις