Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Φανοποιείο με κύρος συνέπεια και αξιοπιστία

Διαβάστηκε από 6192 αναγνώστες - 24/12/2020

Με 40 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή και βαφή του αυτοκίνητου σας, η εταιρία Μπενετάτος έχει τη λύση σε κάθε σας πρόβλημα προσφέροντας σωστές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Από το 1980 μέχρι και σήμερα, η εταιρία Μπενετατος βρίσκεται με τον καλύτερο τρόπο κοντά στις ανάγκες του πελάτη, γιΆ αυτό διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά. Τα 40 χρόνια εμπειρίας και οι αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου και βαφής αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και τον καλύτερο λόγο για να τους επιλέξετε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 
Τo φανοποιείο Μπενετάτος εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
 
Παράλληλα, η εταιρία  προσφέρει κάθε είδους υπηρεσία προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο πελάτης άμεσα και γρήγορα.
Για την δική σας εξυπηρέτηση, η εταιρία παρέχει όχημα αντικατάστασης για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή του αυτοκινήτου σας και με επιπλέον δέσμευση για τον ακριβή χρόνο επισκευής και παράδοσης του δικού σας, καθώς και τον ακριβή προϋπολογισμό του κόστους εργασιών.

Επίσης υπάρχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές και η εταιρία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες από την στιγμή του ατυχήματος μέχρι και την αποζημίωση της ζημιάς, απαλλάσσοντας τον πελάτη από το άγχος του πέρα-δώθε. Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στον χώρο σας.
 
Η εταιρία Μπενετάτος είναι επίσημος χορηγός στο Χαμόγελο του Παιδιού
 

Στοιχεία επικοινωνίας:
1ο κατάστημα: Θηβών 280 Αιγάλεω ΤΚ 12241
2ο κατάστημα: Κότρωνος 1 Αιγάλεω Τ.Κ. 12241 / 210 5441717
3ο κατάστημα: Βόρειου Hπείρου 3 AιγάλεωΤ.Κ. 12241  / 210 5619980
Email: [email protected]
Website: https://www.mpenetatos.gr/
Facebook page: Φανοποιΐα-Βαφές Μπενετάτος


 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις