Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πόσο εύκολα βαριέσαι το χρώμα του αυτοκινήτου σου;

2/7/2018

Δες τώρα πώς μπορείς να αλλάξεις – και να επαναφέρεις – το εργοστασιακό χρώμα του αυτοκινήτου σου όποτε σου έρθει!

Αλλάζει μεμβράνη και χρώμα επί τόπου

Επέλεξε το χρώμα που θέλεις για το αυτοκίνητό σου μέσα από μια μεγάλη ποικιλία για κάθε γούστο. Η διαδικασία τοποθέτησης γίνεται από έμπειρους τεχνικούς του χώρου, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη διάρκεια ζωής της μεμβράνης. Αν κάποια στιγμή βαρεθείς ή δεν θέλεις να έχεις τις μεμβράνες στο αυτοκίνητό σου και θέλεις να επιστρέψεις στο εργοστασιακό χρώμα, το κάνεις χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο χρώμα.

Οι μεμβράνες βινυλίου είναι κατασκευασμένες με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας και έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Εσύ απλά επιλέγεις το χρώμα, οι ειδικοί αναλαμβάνουν την τοποθέτηση τους και τις κρατάς όσο θέλεις. Φυσικά είναι σε τεράστιο βαθμό πιο οικονομικές από ένα ολικό βάψιμο.

Μπορείς να δημιουργήσεις αυτό που εσύ θέλεις

Το Car Wrapping δεν αφορά μόνο το ολικό βάψιμο του αυτοκινήτου, καθώς μπορείς να «ντύσεις» ακόμα και ένα μέρος του, όπως την οροφή, το καπό, τους καθρέπτες ή την μπροστινή μάσκα. Δεν είναι τυχαίο το ότι μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ντυσίματα που έχουν γίνει και που βλέπεις συχνά σε φωτογραφίες, προέρχονται από τοπικές αλλαγές.
Εξάλλου, ακόμα και οι αυτοκινητοβιομηχανίες κάνουν αρκετές τέτοιες δοκιμές σε νέα τους μοντέλα. Είναι της μόδας, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από το γεγονός πως πολλοί είναι οι σταρ παγκόσμιας φήμης που έχουν… ντυμένο αυτοκίνητο.

Λύσεις υπάρχουν και για όσους ψάχνουν καινοτομίες στο επάγγελμά τους. Πώς λειτουργούν; Μπορούν να εκτυπωθούν σχέδια της επιλογής σου σε μεγάλους εκτυπωτές, για να έχεις όποιο επιθυμείς. Στη συνέχεια εφαρμόζονται με εξειδικευμένο τρόπο, για να δημιουργήσουν άψογα, ελκυστικά σχέδια που θα ανεβάσουν level την επιχείρησή σου.

Ασπίδα για το εργοστασιακό χρώμα

Το Car Wrapping έχει πολλά οφέλη. Ένα από αυτά, είναι και το ότι αν βαρεθείς το χρώμα που έχεις επιλέξει, μπορείς να το αφαιρέσεις, κρατώντας το εργοστασιακό ή τοποθετώντας νέες μεμβράνες διαφορετικών αποχρώσεων.Το σημαντικότερο όμως, είναι το ότι το χρώμα του αυτοκινήτου σου δεν παθαίνει τίποτα. Αντιθέτως, προστατεύεται κιόλας! Αυτό γιατί λειτουργεί σαν ένα τοίχος προστασίας για το βαθύτερο χρώμα και το προστατεύει από καιρικές συνθήκες, τον ήλιο και την καθημερινή χρήση.


Σαν καινούργιο μέχρι και για 3 χρόνια

Με την προϋπόθεση ότι οι μεμβράνες έχουν τοποθετηθεί με τον κατάλληλο τρόπο, η διάρκεια ζωής τους είναι τρία περίπου χρόνια. Το κόστος της συγκεκριμένης διαδικασίας διαφοροποιείται ανάλογα με το συνολικό μέγεθος του αυτοκινήτου σου ή το κομμάτι στο οποίο θες να γίνει η αλλαγή. Τι λες; Βαρέθηκες το ίδιο χρώμα; Η λύση είναι εδώ και σε περιμένει.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις