Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

2+1 σημαντικές υπηρεσίες για το Ford σου

Διαβάστηκε από 14201 αναγνώστες - 24/6/2021

Online ραντεβού, έλεγχος και πιστοποίηση μεταχειρισμένου, καθώς και δωρεάν έλεγχος και φόρτιση μπαταρίας, είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford προσφέρει στους πελάτες του, εξασφαλίζοντας μάλιστα €10 έκπτωση σε εργασίες για τις οποίες θα κλείσετε διαδικτυακό ραντεβού.

Κλείσε On line ραντεβού για το Service σου με μία κίνηση

Kοινοποίησε το »

Μία νέα πραγματικότητα έχει δημιουργηθεί με την έλευση της πανδημίας παγκοσμίως, καθώς όλες οι συναλλαγές έχουν γίνει ηλεκτρονικές, έτσι και η Ford εκτός από ασφάλεια σας προσφέρει και την ευκολία να κλείσετε το ραντεβού σας με ένα κλικ την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί, μέσω της ηλεκτρονικής σας συσκευής.

Οι κάτοχοι μοντέλων της Ford μπορούν να κλείσουν διαδικτυακά ραντεβού για service καθώς και για άλλες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας της μάρκας, ακολουθώντας μία εύκολη και απλή διαδικασία από το χώρο του σπιτιού τους. Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι εισάγουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου τους (μοντέλο, χρονολογία και χιλιόμετρα), επιλέγουν το συνεργείο- μέλος του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Ford, και έπειτα διαλέγουν ποιες εργασίες επιθυμούν να γίνουν, βλέποντας παράλληλα και το αναλυτικό κόστος της κάθε μίας. Στο επόμενο βήμα επιλέγεται η ημερομηνία και ώρα του ραντεβού, και τέλος, συμπληρώνονται τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου και επιβεβαιώνεται η κράτηση. Επιπλέον, βάζοντας τον κωδικό ford10 όταν κλείσει online ραντεβού, ο πελάτης εξοικονομεί 10 ευρώ.

Θες να αγοράσεις μεταχειρισμένο Ford; H Ford θα ελέγξει την ποιότητά του
Αν σκοπεύεις να αποκτήσεις ένα Ford από προηγούμενο ιδιοκτήτη, καταλληλότερη από την ίδια την Ford για να σου πει αν είναι καλή επιλογή δεν είναι κανείς. Με το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας μεταχειρισμένου» που παρέχεται από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της εταιρείας, μπορείς να προφυλαχθείς από τυχόν κρυμμένες «παγίδες» που ενδέχεται να υπάρχουν. Όπως και στην περίπτωση του service, το ραντεβού για αυτή την υπηρεσία κλείνεται επίσης ηλεκτρονικά.



Ο έλεγχος γίνεται τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο πλαίσιο, τον κινητήρα και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ μετά το πέρας της διαδικασίας οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται γραπτώς για την κατάσταση του οχήματος, την ημερομηνία παραγωγής, το ιστορικό επισκευών στα πλαίσια της εγγύησης, καθώς και το αρχείο συντήρησης (από τη στιγμή που έχει καταχωρηθεί στα συστήματα της εταιρείας). Παράλληλα, το προσωπικό παρέχει πληροφορίες για τη χώρα πρώτης κυκλοφορίας του μοντέλου, ενώ ενημερώνει για τυχόν ενέργειες βελτίωσης προϊόντος που εκκρεμούν. 
Τέλος, μετά την αγορά του αυτοκινήτου, το δίκτυο της εταιρείας μπορεί να παρέχει επέκταση εγγύησης, οδική βοήθεια, καθώς και επίσημα αξεσουάρ της Ford.

Έλεγξε και φόρτισε δωρεάν την μπαταρία σου
Αλλο ένα αντίκτυπο της πανδημίας, εκτός από την αύξηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, είναι και η παρατεταμένη ακινησία του αυτοκινήτου, που έχει ως αποτέλεσμα την αποφόρτιση και πρόωρη φθορά της μπαταρίας του. Πλέον, τα ηλεκτρικά εξαρτήματα ασφαλείας και βοηθημάτων που έχουν τα αυτοκίνητα, κάνουν το έργο της μπαταρίας ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο.

Έχοντας αυτό ως γνώμονα, η Ford δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των μοντέλων της να ελέγξουν και να φορτίσουν τη μπαταρία των αυτοκινήτων τους στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, κλείνοντας ένα ραντεβού διαδικτυακά. Με την επίσκεψη, δίνεται παράλληλα η ευκαιρία πραγματοποίησης ενός δωρεάν ολοκληρωμένου ελέγχου 20 σημείων στο αυτοκίνητο, ο οποίος θα διεξαχθεί, όπως όλες οι εργασίες, από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς της Ford.

Με αυτές τις υπηρεσίες, η Ford διευκολύνει τόσο τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες των μοντέλων της, όσο και αυτούς που βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ποιοτικού μεταχειρισμένου, συμβάλλοντας στην αποφυγή δυσάρεστων «εκπλήξεων».
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις