50 χρόνια εμπειρίας στα FORD

Διαβάστηκε από 4785 αναγνώστες - 28/10/2020

Στην PAPPAS MOTORSPORT φροντίζουν για την σωστή συντήρηση του οχήματος σας και άμεσα λύνουν το κάθε σας πρόβλημα πάντα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

 
 

Ford : Kuga με 1% επιτόκιο και 8 χρόνια εγγύηση, οδήγησε το.

Το σύγχρονο, εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων PAPPAS MOTORSPORT αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους κατόχους Ford και Smart. Με μισό αιώνα εμπειρίας στο χώρο του service, είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας άμεσα και οικονομικά. Αντίστοιχα μπορεί να αναλάβει το σέρβις οποιασδήποτε άλλης μάρκας αυτοκινήτου.

Εμπιστευτείτε την επιχείρηση PAPPAS MOTORSPORT  για τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σας, το Service κλιματιστικών, καθώς επίσης βελτιώσεις και μετατροπές που θα αλλάξουν πρόσωπο στο όχημά σας, απογειώνοντάς το.

Η PAPPAS MOTORSPORT αποτελεί ένα εξελιγμένο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο βρίσκεται στη Τροπαίων 24Α & Αρκαδίας, σε έναν σύγχρονο χώρο. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών του αυτοκίνητο σας.

Στο υπερσύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων που διαθέτει, εξυπηρετεί με σεβασμό και υπευθυνότητα τους κατόχους αυτοκινήτων Ford και Smart. Οι εγκαταστάσεις είναι τελευταίας τεχνολογίας και περιλαμβάνουν:
Service
Βελτιώσεις
Μετατροπές
Service κλιματισκών
Επιλέξτε το συνεργείο  PAPPAS MOTORSPORT  για την καλύτερη και πιο αξιόπιστη συντήρηση του οχήματό σας.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Τροπαίων 24Α & Αρκαδίας, Περιστέρι  Τ.Κ. 121 32
Τηλ: 210 5734705
Fax: 210 5780286
Email: [email protected]
Website: https://www.facebook.com/PappasMotorsport/