Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανταλλακτικά και service για οτιδήποτε έχει ρόδες

Διαβάστηκε από 6130 αναγνώστες - 28/10/2020

Συνεργείο με αποτέλεσμα χωρίς ψιλά γράμματα και αστερίσκους. Στην επιχείρηση Γεράσιμος Σπαθώνης το αυτοκίνητο σας έχει την καλύτερη φροντίδα.

Το μεράκι και η αγάπη του προσωπικού της εταιρίας για το αυτοκίνητο, δημιούργησε ένα από τα καλύτερα συνεργεία αυτοκινήτου στην Αθήνα. Όλα ξεκίνησαν το 2004 όπου κύριως στόχος ήταν τα ανταλλακτικά, ενώ πολύ σύντομα οι επισκευές έγινα καθημερινότητα με τον κόσμο να μένει απόλυτα ευχαριστημένος.

Γνώσεις, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και προσιτές τιμές είναι το τρίπτυχο που έχει καθιερώσει το συνεργείο Γεράσιμος Σπαθώνης, πρώτο στις επιλογές του κοινού. Κάθε αυτοκίνητο αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και πάντα μεγαλύτερος στόχος είναι το καλύτερο αποτέλεσμα στο συντομότερο διάστημα.

Στο συνεργείο Γεράσιμος Σπαθώνης γνωρίζουν πολύ καλά πως τα αυτοκίνητα είναι μέρος της καθημερινότητας και δεν υπάρχει πολυτέλεια για χάσιμο χρόνου.

Μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνει η επιχείρηση είναι:
  • Μικρό Service (λάδι, φίλτρο λαδιού, ροδέλα τάπας,φίλτρο a/c και φίλτρο αέρα)
  • Μεγάλο Service (λάδι, φίλτρο λαδιού, ροδέλα τάπας,φίλτρο a/c, μπουζί και φίλτρο αέρα)
  • Γενίκο Service με ιμάντα εκκεντροφόρου,ιμάντες poly-v,αντλία νερού (λάδι, φίλτρο λαδιού, ροδέλα τάπας,φίλτρο a/c, μπουζί και φίλτρο αέρα)
  • Servive,Επισκευή κλιματιστικού , A/C

Περιηγηθείτε στο site εδώ και βρείτε ανταλλακτικά, τιμές, χρέωση για επισκευές και ότι άλλο χρειάζεστε. Μη διστάσετε να ρωτήσετε τους ειδικούς και να βρείτε μία εξατομικευμένη λύση για το πρόβλημα σας.
 
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Επωνυμία: Γεράσιμος Σπαθώνης
Τηλ: 2114012544 – 2105121916 Κιν: 6956546848
Διεύθυνση: Αυλώνος 59 και Ρόδου Σεπόλια
Site: https://www.spathonis.gr/
e-mail: [email protected]    -    [email protected] 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις