Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δίκτυο AUTOFIT για αξιόπιστο service σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων

Διαβάστηκε από 5301 αναγνώστες - 18/12/2020

Η αλυσίδα AUTOFIT είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη με περισσότερα από 2000 μέλη σε 14 χώρες.

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες. Είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη με περισσότερα από 2000 μέλη σε 14 χώρες.

Οι τεχνικοί του δικτύου, εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων  και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.  Tα μέλη του δικτύου είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.






Στο δίκτυο AUTOFIT θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές όπως Bosch – Delphi – LUK – NGK – Denso – Gates–HellaPagid και πολλούς άλλους. Για τους παραπάνω λόγους, η εργοστασιακή εγγύηση του οχήματος σας, συνεχίζει να ισχύει και επιπλέον εμείς, σας παρέχουμε 1 χρόνο εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά.
 

       
   Περιβάλλον      
Η σωστή συντήρηση του οχήματος σας έχει σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον μας αλλά και στην οικονομία σας. Ένα κακοσυντηρημένο αυτοκίνητο εκπέμπει σημαντικά αυξημένους ρύπους, καταναλώνει περισσότερο καύσιμο και είναι επικίνδυνο για την ασφάλειά σας.  Στα συνεργεία AUTOFIT φροντίζουμε το αυτοκίνητο σας ώστε να απολαμβάνετε την οδήγηση άνετα και ξεκούραστα με το μικρότερο δυνατό κόστος συντήρησης.
                      
Επιπλέον τα συνεργεία AUTOFIT πληρούν τις απαραίτητες περιβαλλοντικές προδιαγραφές ανακυκλώνοντας τα χρησιμοποιημένα και επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά (μπαταρίες, λιπαντικά, καταλύτες κτλ)

 
Το Δίκτυο Autofit ως υπερήφανος υποστηρικτής της πανευρωπαϊκής καμπάνιας ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ!
 
                                

 
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ;
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ;
Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν μπορούν να κάνουν τις εγγυήσεις εξαρτημένες από αποκλειστικές επισκευές των οχημάτων στο δίκτυο τους ή από την αποκλειστική χρήση ανταλλακτικών της δικής τους μάρκας. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι καταναλωτές έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε συνεργείο επισκευής για εργασίες εκτός εγγύησης, τόσο κατά τη διάρκεια της νομικά κατοχυρωμένης περιόδου εγγύησης όσο και κατά τη διάρκεια τυχόν εκτεταμένης περιόδου εγγύησης. Φυσικά, κάθε επιχείρηση υπόκειται στη νομικά θεσπισμένη ευθύνη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Επομένως, οποιοσδήποτε προκαλέσει ζημιά στο όχημά σας λόγω αμελούς εργασίας ή χρήσης ελαττωματικών εξαρτημάτων έχει την ευθύνη γι αυτό.

ΤΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;
Για επισκευές των οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν γνήσια ανταλλακτικά και ανταλλακτικά εφάμιλλης ποιότητας.
"Γνήσια ανταλλακτικά" είναι όχι μόνο τα ανταλλακτικά που διανέμονται από τους κατασκευαστές των οχημάτων, αλλά και αυτά που φέρουν το λογότυπο της εταιρείαςπαραγωγής του εξαρτήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις και τα δύο παράγονται στην ίδια γραμμή παραγωγής, με τις ίδιες προδιαγραφές.
Υπάρχουν επίσης "ανταλλακτικά εφάμιλλης ποιότητας". Αυτά είναι ανταλλακτικά κατασκευασμένα από ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής ανταλλακτικών, τα οποία είναι ποιότητας ισοδύναμης με το γνήσιο ανταλλακτικό.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ :
80% των ανταλλακτικών που αποτελούν το αυτοκίνητο παράγονται από εταιρείες παραγωγής ανταλλακτικών και όχι από κατασκευαστές οχημάτων.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ :
Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων δεν μπορεί να αρνηθεί επισκευή υπό εγγύηση, όπως ενός χαλασμένου ηλεκτρικού παραθύρου, απλά επειδή μια αλλαγή λαδιών έγινε από συνεργείο εκτός του επίσημου δικτύου επισκευών.


Βρείτε ό,τι πληροφορία χρειάζεστε όπως και έναν προσωπικό σύμβουλο στο site https://www.autofit.gr!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις