Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εγγυημένες υπηρεσίες service και αξεσουάρ για ι.χ. και ταξί

26/6/2020

Η επιχείρηση Auto Service Boumis με τεράστια εμπειρία στο service αυτοκινήτων αλλά και στα ταξί, μπορεί να σας εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές. Βρείτε ακόμη πολλά αξεσουάρ αλλά και μοναδικές προσφορές.

Σωστό service σημαίνει ασφαλές αυτοκίνητο και μακροχρόνιο κέρδος. Όλες οι εταιρίες αλλά και τα μοντέλα που ανήκουν στο GroupVAG προάγουν την ποιότητα και την σιγουριά. Για να τα χαίρεστε πολλά χρόνια, πρέπει να τα προσέχετε με τη βοήθεια των ειδικών. Η επιχείρηση Auto Service Boumis διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση σε Audi, SEAT, VWκαι Skoda, ακόμα και για τα ταξί αυτών. Είτε θέλετε ένα απλό service, είτε προετοιμασία ΚΤΕΟ, ακόμα και ανταλλακτικά, εδώ θα τα βρείτε όλα.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας, σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μπορούν να σας προσφέρουν υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος και σε ελάχιστο χρόνο. Η εξειδίκευση είναι αυτή που την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και της έχει χαρίσει ένα τεράστιο πελατολόγιο.

Επιλέξτε την υπηρεσία που χρειάζεστε ανάμεσα σε:
  • Εξειδικευμένο service
  • Ανταλλακτικά
  • Διαγνωστικό έλεγχο
  • Αξεσουάρ
  • Προετοιμασία ΚΤΕΟ
Αποκτήστε το δικό σας συνεργείο είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας οδηγός. Η επιχείρηση Auto Service Boumis σας περιμένει να της εμπιστευθείτε το δικό σας όχημα και να αποκτήσετε μία προσωπική σχέση εμπιστοσύνης.

Ειδικές παροχές αλλά και τιμές σε επαγγελματίες οδηγούς Taxi. Βρείτε πολλά αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές για να κάνετε την δουλειάς σας όσο πιο εύκολα γίνεται.
 
Για οτιδήποτε γύρω από SEAT, Audi, Skoda και VW  στην AutoService Boumis!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Auto Service Boumis
Διεύθυνση: Φυλής 13 και Γριβα Καματερό
Τηλ: 210 2323472
e-mail: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις