Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εξειδικευμένο συνεργείο για VAG Group στους Αγίους Αναργύρους

20/8/2021

Ανήκετε στο VAG Group; Το συνεργείο Μάρκος Κοσμάς με πολύχρονη εμπειρία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, θα βρει την λύση στο πρόβλημα σας.

Το εξειδικευμένο συνεργείο Μάρκος Κοσμάς, με την τεράστια πείρα του γύρω από τα μοντέλα που ανήκουν στο VAG Group, δεσμεύεται πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα σας. Το έμπειρο προσωπικό μαζί με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που εξοπλίζουν τις εγκαταστάσεις είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν.

Kοινοποίησε το »


Όποιο μοντέλο και να έχετε, όσο σπάνιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, από το συνεργείο Μάρκος Κοσμάς δεν πρόκειται να φύγετε χωρίς το αυτοκίνητο σας να λειτουργεί σε άριστη κατάσταση.

Ακόμη, εκτός από την συντήρηση, στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετε ανταλλακτικά και αξεσουάρ γύρω από το αυτοκίνητο σας. Αναβαθμίστε το ή διατηρήστε το ασφαλές με τα κατάλληλα γνήσια, μεταχειρισμένα ή ΟΕΜ ανταλλακτικά.
 
Υπηρεσίες
  • Service
  • Ανταλλακτικά
  • Μετατροπές – Βελτιώσεις
  • Επισκευές σασμάν& αυτόματα
  • Προετοιμασία – Διεκπεραίωση ΚΤΕΟ
 
Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 3 Άγιοι Ανάργυροι ΤΚ 13561
Τηλ.: 2110125412
Κιν.: 6941644940
Fax: 2110125413
Email: [email protected]
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις