Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εξουσιοδοτημένο service Audi, Skoda και VW

7/5/2020

Στο Κορωπί, ένας είναι ο πρωταγωνιστής εδώ και χρόνια στο service. Η επιχείρηση Kanakis αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του αυτοκινήτου σας.

Έχοντας χιλιάδες επιλογές από συνεργεία, πως μπορείτε να ξεχωρίσετε αυτό που σας συμφέρει. Το καλύτερο είναι να δείτε δουλειά της επιχείρησης ή ακόμα καλύτερα να ανακαλύψετε οι ίδιοι το τεράστιο πελατολόγιο με τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες ανά τα χρόνια. Έτσι και το γενικό συνεργείο Kanakis, εδώ και αρκετές δεκαετίες είναι η πρώτη επιλογή όσων θέλουν αξιόπιστο σέρβις χωρίς ψιλά γράμματα.

Το προσωπικό της εταιρίας δεν σταματά να εμπλουτίζει τις γνώσεις του γύρω από όλα τα νέα μοντέλα αλλά και τις τεχνολογίες που αυτά φέρνουν, ενώ τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται διαθέτουν το πιο ενημερωμένο λογισμικό.


Εξουσιοδοτημένο για Audi, Skoda και VW
Η επιχείρηση είναι επίσημος συνεργάτης των Audi, Skoda και VW και μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πάντα διατηρώντας την εργοστασιακή εγγύηση. Ότι μοντέλο και να έχετε, όποιας χρονιάς και να είναι, στην επιχείρηση Kanakis θα έχει το service που του αξίζει.

¶ριστα υλικά, συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και οικονομικές τιμές είναι το τρίπτυχο στο οποίο έχει στηρίξει την επιτυχία του το συνεργείο Kanakis. Μεγαλύτερη απόδειξη από τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και την φήμη του δεν υπάρχει.
 
Εμπιστευθείτε και εσείς τους καλύτερους, για να έχετε και το καλύτερο αποτέλεσμα. Οικονομία στην τιμή και όχι στην ποιότητα!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Kanakis
Διεύθυνση: Αναπαύσεως 15Α και Αντωνίου Γωνία, 19400, Κορωπί
Τηλ: 2167002316   6944758020 
e-mail: [email protected]
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις