Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ελαστικά και ζάντες στο Περιστέρι - SIANIS

Ελαστικά και ζάντες στο Περιστέρι - SIANIS

17/10/2021

Τα πάντα γύρω από ζάντες και ελαστικά. Η επιχείρηση SIANIS ASG A.E. διαθέτει επιλογές ελαστικών και ζαντών από τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρείες παγκοσμίως σε ασυναγώνιστες τιμές και με απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών.

Στην εταιρεία SIANIS ASG A.E. θα βρεις όλα όσα ζητάς . Τα 20 χρόνια επιτυχημένης δράσης τους στον χώρο είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην πώληση και την τοποθέτηση ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτων. Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρία έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει. Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς.

Κοινοποίησέ το »


Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις. Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης. Από την άλλη, υπάρχει και ο θαυμαστός κόσμος των ζαντών, όπου ο καθένας μπορεί να δώσει την προσωπική του πινελιά στο όχημα του.  Με δεκάδες σχέδια και σε όλα τα μεγέθη που θα καλύψουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρείας σε ελαστικά και  ζάντες είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.

Τέλος, μέσω του πλήρως αναβαθμισμένου site της εταιρείας SIANIS ASG A.E. http://sianistyres.gr  μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος και να επιλέξετε ανάμεσα στα κορυφαία ελαστικά από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες παγκοσμίως.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Περιστέρι, Γεωργίου Τσαλαβούτα 13
Τηλ. : 2103473060, 2103423280
Email : [email protected]
Website: https://www.sianisservice.gr  https://www.sianisgroupservice.gr http://sianistyres.gr 
FB page: Sianis Service
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις