Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επαγγελματική φροντίδα service

30/6/2021

Δείξε εμπιστοσύνη στους καλύτερους. Όταν πρόκειται για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου, στην εταιρεία TITOULIS SERVICE εγγυώνται την καλύτερη ποιότητα και τιμή.

Η εταιρεία TITOULIS SERVICE κατέχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των αυτοκινήτων και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και service για όλους τους τύπους αυτοκινήτων της αγοράς. Από επιβατικά έως και επαγγελματικά οχήματα 3,5 τόνων.

Kοινοποίησε το »


Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της, εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Ο κύριος λόγος όμως που η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της, είναι η ποιότητα της εργασίας της και η ανθεκτικότητα των προϊόντων της.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της TITOULIS SERVICE στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, χτυπά η καρδιά της σωστής συντήρησης. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μηχανήματα και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά πολύ μεράκι για δουλειά, είναι τα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο συνεργείο να ξεχωρίζει. Παράλληλα, στο χώρο στεγάζεται πλήρως εξοπλισμένο φανοποιείο, που αναλαμβάνει να φέρει το αυτοκίνητο σας σε κατάσταση καινούργιου.
 
Η TITOULIS SERVICE παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν:
  • Service
  • Ηλεκτρολογείο
  • Συντήρηση κλιματισμού
  • Φανοποιείο
  • ΔΩΡΕΑΝ παράδοση του οχήματος στο χώρο σας εντός Αττικής
  • Όχημα αντικατάστασης, κατόπιν συνεννόησης
  • Άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση από έμπειρο προσωπικό οποιαδήποτε ώρα χρειαστείτε
  • Ευέλικτες τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και ευέλικτους τρόπους πληρωμής
 Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αίνου 6 Νέα Σμύρνη ΤΚ 17124
Τηλ.: 210 9359740
Κιν.: 6936060736 6936987742
Email: [email protected]
FB page: TITOULIS SERVICE
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις