Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επισκευές και συντήρηση εγγυημένα και αξιόπιστα

1/3/2021

Η Auto Μηχανική-Ισαΐδης , έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πείρα δεκαετιών, είναι ο συνδυασμός για ένα άψογο αυτοκίνητο.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Auto Μηχανική-Ισαΐδης, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα σε συνάρτηση με νέα μοντέλα και φυσικά νέα προβλήματα.
 
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Auto Μηχανική-Ισαΐδης είναι:
Επισκευές και service αυτοκινήτων
Προετοιμασία ΚΤΕΟ
Καθαρισμός μπεκ
Κάρτα καυσαερίων
Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων  

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Ο κύριος λόγος όμως που η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της είναι η ποιότητα της εργασίας της και η ανθεκτικότητα των προϊόντων της.

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα και ο έλεγχος πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα, καθώς όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
 
Στην Auto Μηχανική-Ισαΐδης θα βρείτε τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αποστολοπούλου 26- Χαλάνδρι ΤΚ 15231 
Τηλέφωνο: 210 6756212
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις