Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έχεις Ford; Έχεις την Πιταράκης Motorsport σύμμαχο

Διαβάστηκε από 5248 αναγνώστες - 8/8/2017

Από ανταλλακτικά, μέχρι απλό service και προετοιμασία ΚΤΕΟ για το Ford σας, εμπιστευτείτε τη Πιταράκης Motorsport

Εάν έχετε Ford μόλις βρήκατε το εξειδικευμένο συνεργείο που ψάχνατε. Στη G. Pitarakis Motrosport θα συναντήσετε πλήρως άρτια καταρτισμένο προσωπικό που θα εγγυηθεί εργασία υψηλού επιπέδου. Τελευταίας λέξης τεχνολογία μαζί με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, η εταιρία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Στις υπηρεσίες θα βρείτε μεταξύ άλλων
  • Service αυτοκινήτου
  • Βελτιώσεις
  • Ανταλλακτικά

Ακόμη επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές στα πακέτα Service και όχι μόνο.Η G. PITARAKIS MOTORSPORT  εγγυάται τον απόλυτο σεβασμό και το σωστό αποτέλεσμαμε την εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογικών μεθόδων.

Στην Πιταράκης Motorsport έχετε έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά Ford ,κατόπιν συνεννόησης, καθώς και 1 χρόνο εγγύηση στα γνήσια ανταλλακτικά της Ford. Παράλληλα, μπορείτε να επωφεληθείτε και από τον δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο για το αυτοκίνητο σας,

Αν είστε κάτοιχοι νοτιών προαστίων, η Πιταράκης Motorsport δίνει τη δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, δωρεάν παράδοσης του αυτοκινήτου στο χώρο σας, για να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο. 

Οι προσφορές δεν σταματάνε εκεί καθώς με κάθε service δωρεάν Κάρτα καυσαερίων και πλύσιμο του οχήματος. Τι περιμένετε;

Μελλοντικός στόχος είνα να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο σύγχρονο συγκρότημα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και να βελτιώσει την απόλυτη διεκπεραίωση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του υποψήφιου πελάτη.
 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: Pitarakis Motrosport
Διεύθυνση: Πόντου 71, Αργυρούπολη
Τηλ: 2109958545
Website: http://www.pitarakismotorsport.gr/index.php

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις