Έχεις Ford; Έχεις την Πιταράκης Motorsport σύμμαχο

Διαβάστηκε από 2815 αναγνώστες - 8/8/2017

Από τοποθετήσεις WFS και ανταλλακτικά, μέχρι απλό service και προετοιμασία ΚΤΕΟ για το Ford σας, εμπιστευτείτε τη Πιταράκης Motorsport

 
 
Εάν έχετε Ford μόλις βρήκατε το εξειδικευμένο συνεργείο που ψάχνατε. Στη G. Pitarakis Motrosport θα συναντήσετε πλήρως άρτια καταρτισμένο προσωπικό που θα εγγυηθεί εργασία υψηλού επιπέδου. Τελευταίας λέξης τεχνολογία μαζί με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, η εταιρία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Στις υπηρεσίες θα βρείτε μεταξύ άλλων
  • Service αυτοκινήτου
  • Βελτιώσεις
  • Ανταλλακτικά
  • Τοποθέτηση συστήματος WFS ή αλλιώς υδρογονοκίνηση.
Τι θα κερδίσετε εάν εμπιστευτείτε το σύστημα WFS;

Αρχικά θα μειωθούν οι εκπομπές του CO, CO2, HC, NOX και άρα και η  ρύπανσης της ατμόσφαιρας. Θα καθαρίζεται ο κινητήρας από τα υπολείμματα άνθρακα. Θα μειωθεί ο θόρυβος του κινητήρα αλλά και η θερμοκρασία του. Τέλος θα παρατηρήσετε αύξηση ιπποδύναμης αλλά και σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων.

Ακόμη επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές στα πακέτα Service και όχι μόνο.Η G. PITARAKIS MOTORSPORT  εγγυάται τον απόλυτο σεβασμό και το σωστό αποτέλεσμαμε την εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογικών μεθόδων.
Μελλοντικός στόχος είνα να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο σύγχρονο συγκρότημα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και να βελτιώσει την απόλυτη διεκπεραίωση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του υποψήφιου πελάτη.
 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: Pitarakis Motrosport
Διεύθυνση: Πόντου 71, Αργυρούπολη
Τηλ: 2109958545
Website: http://www.pitarakismotorsport.gr/index.php

Σχετικες Ειδησεις