Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για Service εμπιστέψου τους ειδικούς

Διαβάστηκε από 7106 αναγνώστες - 2/12/2020

Εμπιστευθείτε τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας στους ειδικούς του Auto Service ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ για οτιδήποτε έχει σχέση με τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας!

Το συνεργείο Auto Service Παπάζογλου είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου, το οποίο μεταφέρθηκε πλέον σε ένα ΝΕΟ υπερσύγχρονο κατάστηµα στη Λ. Λαυρίου 31!

 Το συνεργείο και ηλεκτρολογείο του κου. Παπάζογλου έχει μεγάλη εμπειρία στους κινητήρες Diesel, ωστόσο αναλαμβάνει και βενζινοκινητήρες.
 Διαθέτει εξειδίκευση σε Group Vag αλλά αναλαμβάνει και άλλες µάρκες!



 Επαγγελματίες και ιδιώτες αυτοκινητιστές χρόνια τώρα εμπιστεύονται την AUTO SERVICE ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, καθώς προσφέρει ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας υπηρεσίες και διαθέτει ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ προσωπικό που θα καλύψει κάθε σας απορία και ανάγκη! Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Το καταρτισμένο προσωπικό εκπαιδεύεται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων (υβριδικά και ηλεκτρικά) και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.

Στο συνεργείο  Auto Service Παπάζογλου θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.



Η Auto Service Παπάζογλου διαθέτει σταθερά χαμηλές τιμές στις εργασίες της, ενώ προχωρά ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορες προσφορές ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους πελάτες της.

Η AUTO SERVICE ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για το πετρελαιοκίνητο-Diesel όχηµα σας, καθώς κερδίζετε χρόνο και χρήμα ενώ η άψογη εξυπηρέτηση εγγυάται μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης.

 Θα τους βρείτε στο οδό ΝΕΟ κατάστηµα στην Λ. Λαυρίου 31!
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Λεωφ. Λαυρίου 31, Γλυκά Νερά 153 54
Τηλέφωνο: 213-0273210     
Facebook: https://www.facebook.com/PapazoglouService/
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις