Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για ποιοτική συντήρηση σε Volkswagen και Ford πας στον ειδικό

22/11/2020

Αν είστε κάτοχος αυτοκινήτου Volkswagen ή Ford, η Kolovos Engineering έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πείρα δεκαετιών, είναι ο συνδυασμός για ένα άψογο αυτοκίνητο.

Η επιχείρηση Kolovos Engineering δραστηριοποιείται για περισσότερα από 47 χρόνια στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αδιάψευστος μάρτυρας αποτελεί το πλούσιο πελατολόγιο της εταιρείας.
 
Το συνεργείο εξοπλίζεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα σε συνάρτηση με νέα μοντέλα και φυσικά νέα προβλήματα.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων που διαθέτει η Kolovos Engineering, εξυπηρετεί με σεβασμό και υπευθυνότητα τους κατόχους αυτοκινήτων Volkswagen ή Ford. Μπορεί να κάνει άμεσα και έγκυρα διάγνωση και του δυσκολότερου προβλήματος του οχήματος σας. Αναλαμβάνει κάθε είδους σέρβις καθώς και όλες τις μηχανολογικές ή ηλεκτρολογικές εργασίες. Παράλληλα, ελέγχει και επιδιορθώνει όλες τις βλάβες σε συστήματα air condition, ώστε να σας εξασφαλίσει ένα άριστα συντηρημένο σύστημα κλιματισμού. 
 
Αν βρίσκεστε ακόμα σε αναζήτηση ενός συνεργείου που θα δώσει αξία στα χρήματα που δίνετε για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας, η Kolovos Engineering είναι αυτό που ψάχνετε.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: Kolovos Engineering
Διεύθυνση: Τζων Κέννεντυ 50 Περιστέρι, 121 31
Τηλέφωνο: 210 5766281


 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις