Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για το καλύτερο service, παρκάρεις εδώ

14/9/2020

Κάνοντας σωστό service στο αυτοκίνητό σας, του διπλασιάζετε τη ζωή. Αρκεί να απευθυνθείτε στους ειδικούς για να δείτε τη διαφορά στη "διάθεση" του αυτοκινήτου αλλά και στην τσέπη σας!

Το συνεργείο Mrg.Engineering στο Γέρακα μπορεί και θα σας εγγυηθεί το απόλυτο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας με ανταλλακτικά αλλά και υπηρεσίες πρώτης ποιότητος.  Από απλή συντήρηση έως τις πιο απίστευτες βελτιώσεις, αναλαμβάνουν με τον επαγγελματισμό τους να αντιμετωπίσουν ακόμη και το δυσκολότερο εγχείρημα. 



Πραγματοποιείστε ένα μικρό ή πλήρες service, ενημερωθείτε για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και οδηγείστε το καλύτερο δυνατό σύνολο χωρίς να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Είτε διαθέτετε αυτοκίνητο βενζίνης, είτε diesel, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έχει τη λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα. Κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικό και έτσι αντιμετωπίζετε από την Mrg.Engineering.  


 
Είτε θέλετε το καλύτερο service, να βρείτε κάποιο ανταλλακτικό, είτε απλά μια συμβουλή για το αυτοκίνητό σας, το συνεργείο Mrg.Engineering στο Γέρακα σας περιμένει.
 
Εγγυημένο αποτέλεσμα στη καλύτερη τιμή.
 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: Mrg Engineering Μαραγκάκη ΑΦΟΙ Ο.Ε.
Διεύθυνση: Κλεισθένους 239Β, Γέρακας
Τηλ: 210 6016529
Fb Page: https://www.facebook.com/MrgEngeenering/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις