Η ιδανική λύση στις τουρμπίνες

Διαβάστηκε από 1742 αναγνώστες - 6/8/2019

Θέλεις να επισκευάσεις ή να συντηρήσεις την τουρμπίνα του οχήματος σου; Επέλεξε την TURBOTECHNOLOGY που προσφέρει ποιότητα, εξειδίκευση και οικονομία.

 
 
Με πολύχρονη εμπειρία και έτος ίδρυσης το 1995, στο χώρο επισκευής και βελτίωσης υπερσυμπιεστή η εταιρεία Κωτσόπουλος Turbo Technology, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να γίνει έλεγχος και ρύθμιση ακριβείας των μεταβλητών πτερυγίων σε όλες τις τουρμπίνες VTR, χρησιμοποιώντας το μηχάνημα Vane Flow Test Rig.

Οι απόλυτα καταρτισμένοι τεχνικοί του καταστήματος Turbo Technology, μετά από πλήρη τεχνικό έλεγχο της τουρμπίνας , σας προτείνουν τις εργασίες και τις αλλαγές που χρειάζεται με προσοχή και επαγγελματισμό.

Στο εργαστήριο θα συναντήσετε  ένα οργανωμένο χώρο με κορυφαία μηχανήματα  και γνήσια ανταλλακτικά σε οικονομικές τιμές και μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών. Ό χώρος διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και περιλαμβάνει:
  • Εμπορία
  • Επισκευή
  • Βελτίωση κάθε τύπου υπερσυμπιεστή για επιβατικά, φορτηγά, σκάφη θαλάσσης και μηχανήματα
Προσφέρεται εγγύηση επισκευής για 1 χρόνο και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους ή να τους επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις τους στην Αθήνα,  για να ελέγξετε και να ρυθμίσετε την τουρμπίνα του οχήματος σας.  
 
Η εταιρία Κωτσόπουλος αποτελεί εργαστήριο επισκευής και βελτίωσης όλων των ειδών τουρμπίνας.
 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ TURBOTECHNOLOGY
Περιοχή: Αθήνα – Ακαδημία Πλάτωνος
Διεύθυνση: Κερατσινίου 36 Τ.Κ. 10441
Τηλ: 210 5232192
Fax: 210 5232192
Email: [email protected]
Website: https://www.facebook.com/pages/category/Automotive-Manufacturer/Turbotechnology-182670495171961/

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα έως Παρασκευή – 09:00 με 17:00
 

Σχετικες Ειδησεις