Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κάνε τον κινητήρα σου ξανά καινούργιο

5/12/2020

Αν νιώθετε το αυτοκίνητο σας κάπως πεσμένο σε απόδοση, να καπνίζει ή να καίει περισσότερο από ότι συνήθως, η CarbonOff Θεργιάκης θα το επαναφέρει σε κατάσταση καινούργιου σε λιγότερο από 40 λεπτά.

Οι κινητήρες συσσωρεύουν κατάλοιπα άνθρακα κυρίως λόγω των συστημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζουν τις πάντα σημαντικές απαιτήσεις κατά της ρύπανσης, τα επιβαλλόμενα όρια ταχύτητας, την ποιότητα των καυσίμων και την οδήγηση σε χαμηλές ταχύτητες για εξοικονόμηση καυσίμων.

Η CarbonOff σχεδίασε και παρουσίασε στην Ελλάδα την μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα, HHO Engine Carbon Cleaning System, η οποία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε είκοσι έως σαράντα λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο του κινητήρα και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά, κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος. Ο κινητήρας πλέον "ανασαίνει" καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, το ρελαντί του γίνεται πιο σταθερό, εξαφανίζονται τα "ρεταρίσματα"  και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου έως και 15%.

Tο κατάστημα είναι υπό την διεύθυνση του Μάκη Θεργιάκη διακεκριμένου οδηγού αγώνων (ΝΙΚΟΝ), μηχανικού αυτοκινήτων και επιχειρηματία.

Στο κατάστημα της Λυκόβρυσης εκτός από ξεκαπνίσματα κινητήρων εκτελούνται και ευθυγραμμίσεις εμπρόσθιου και οπίσθιου συστήματος με χρήση του υπερσύγχρονου μηχανήματος Hunter DSP 600.
 
Επικοινωνία: 
Διεύθυνση : Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 44, ΤΚ:14123 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
email: [email protected]
Τηλ: 2102855186 & 6932213288
Website: https://carbonoff.gr/index.php/simia-eksipiretisis/item/382-likovrisi
Facebook: Carbonoff - Engine Cleaning - Λυκοβρυση
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις