Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Καραμουσαδάκης Smart Service: Η έξυπνη επιλογή

18/11/2019

Η Smart Service Καραμουσαδάκης είναι η 1η επιλογή όταν πρόκειται για ανταλλακτικά, service και επισκευές, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα γύρω από το Smart.

Η εταιρεία Smart Service Καραμουσαδάκης λειτουργεί από το 1977 στην οδό Π. Ράλλη 455 και διαθέτει εμπειρία και άρτιες τεχνικές γνώσεις στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων. Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στην MCC SMART. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα κι έχει έτοιμες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι οι εξής:

Επισκευές: Η εταιρεία Smart Service Καραμουσαδάκης επισκευάζει εξατμίσεις, καταλύτες, A/C, αναρτήσεις, φρένα και λοιπά εξαρτήματα που μπορεί να σας παρουσιάσουν πρόβλημα. Πριν αποφασίσετε να αντικαταστήσετε κάποιο εξάρτημα του Smart σας, καλό θα ήταν να το δει κάποιος ειδικός μηχανικός. Αν επισκευάζεται, δεν θα χρειαστεί αντικατάσταση οπότε είναι δυνατόν να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα. Ανάλογα με την περίπτωση, παρέχονται και οι αντίστοιχες εγγυήσεις από το συνεργείο.

Ηλεκτρολογικός έλεγχος: Η εταιρεία Smart Service Καραμουσαδάκης διαθέτει το πιο σύγχρονο διαγνωστικό μηχάνημα της Mercedes, το Star Diagnosis για να εξερευνήσουμε το Smart σας ηλεκτρολογικά. Μια μικρή απώλεια ρεύματος ή ένα βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου σας μπορεί να προκαλέσει διάφορες δυσλειτουργίες στο αυτοκίνητό σας όπως περίεργο άδειασμα της μπαταρίας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα μπορούσε να προκαλέσει και σοβαρό περιστατικό. 

Φανοποιείο: Αντικατάσταση κι επισκεύη στα πλαστικά μέρη ή οποιοδήποτε άλλο body part του Smart σας, γρήγορα σωστά και οικονομικά. Δεν έχετε να ανησυχήσετε για τους χρωματισμούς αφού η εταιρία διαθέτει όλα τα εγκεκριμμένα μέσα για να πετύχουμε απόλυτη ταύτιση χρώματος. Οποιοδήποτε τρακάρισμα, βαθειά γρατζουνιά και χτύπημα είναι δυνατόν να καθαριστεί εντελώς και το Smart σας να είναι όπως ακριβώς την ημέρα που το αγοράσατε.

Πριν από κάθε επισκεύη ή Service, κάθε Smart υποβάλεται σε προσεκτική διάγνωση και ενδελεχή έλεγχο. Μέσω της μακροχρόνιας εμπειρίας και των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών, η εταιρεία Smart Service Καραμουσαδάκης εγγυάται γρήγορο στοχευμένο και οικονομικό αποτέλεσμα. 

Στο eshop της εταιρίας μπορείτε να αγοράσετε επώνυμα και εξαιρετικής ποιότητας ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, από καταξιωμένους και επώνυμους κατασκευαστές. Με την γρήγορα και δωρεάν παράδοση, παραλαμβάνετε τα ανταλλακτικά κατευθείαν στο σπίτι σας. 

Στοιχεία επικοινωνίας
site: http://www.karamousadakis.gr/
eshop: http://www.smartparts.gr/
Διεύθυνση: Π. Ράλλη 455, Νίκαια
Τηλέφωνο: 210  49 30 765
email: [email protected]
 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις