Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κορυφαία ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών

4/10/2020

Αν για σένα η τεχνογνωσία παίζει βασικό ρόλο στη φροντίδα του αυτοκινήτου σου, τότε αρκεί να εμπιστευτείς ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του service και της βελτίωσης, την Cabilis Performance.

Η Cabilis Performance εξυπηρετεί πάνω από δύο δεκαετίες τους πελάτες που την εμπιστεύονται σε θέματα αυτοκινήτου. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας έχουν δημιουργηθεί τμήματα: service, ανταλλακτικών, φανοποιείας-βαφής, επιδιόρθωση βαφής και κεραμικής επίστρωσης χρώματος.

Η Cabilis Performance προσφέρει εξειδικευμένες εργασίες με προληπτική συντήρηση, αλλά και λύσεις σε όλα τα τεχνικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας, τακτικό έλεγχο και συντήρηση με ετήσια εγγύηση, φροντίδα για ασφαλείς μετακινήσεις και διαδρομές, αυτοκίνητο εξυπηρέτησης (κατόπιν συνεννόησης) κατά τη διάρκεια του service και δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ.



Η Cabilis Performance έχει επενδύσει στη σωστή τεχνική κατάρτιση και εξειδίκευση του προσωπικού της, με στόχο να παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε όλους τους τομείς. Αν είστε κάτοχος VW, Audi, Skoda ή Seat, οι τεχνικοί του συνεργείου θα σας λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με  το αυτοκίνητο σας , σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα, η τεχνογνωσία και η κατάρτιση του προσωπικού της Cabilis Performance, συμβάλλουν στη σωστή επιλογή ανταλλακτικών με σκοπό την ιδανική προσαρμογή τους στο αυτοκίνητο σας.

Η βελτίωση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολυετής εμπειρίας της εταιρίας από το χώρο των αγώνων, γύρω απο θέματα κινητήρων, σασμάν, αναρτήσεων, φρένων, προγραμματισμού εγκεφάλων. Συμβουλευτείτε την  Cabilis Performance για τη σωστότερη λύση κοντά στις απαιτήσεις σας.



Επισης , η Cabilis Performance αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα εργασίες φανοποιείας και βαφής για VW-Audi-Skoda-Seat . Για όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων,με ανάληψη αποζημίωσης,σε συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές.
 
Εξωτερικό  Detailing και σφράγισμα του χρώματος με κεραμική επίστρωση. 
 
Επιδιόρθωση  επικαθήσεων  με πηλό (Detailing Clay).
Μέτρηση  χρώματος σε όλο το όχημα.
Επαναφορά βαφόμενων μερών με αλοιφαδόρο και χρήση αλοιφών.
Επιθεώρηση  ποιότητας  χρώματος
Σφράγισμα του χρώματος με κεραμική επίστρωση  (Nano Sealant).
Καθαρισμός εξωτερικών ελαστικών και πλαστικών επιφανειών και συντήρηση τους
Καθαρισμός και σφράγιση των γυάλινων επιφανειών  με κεραμική επίστρωση  (Nano Sealant).
Εγγύηση απόδοση κεραμικής επίστρωσης δύο χρόνων.

 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
Cabilis Performance
Διεύθυνση : Λ.Μαραθώνος 16, Σταυρός, Αγ.Παρασκευή
Τηλ: +30-210 6049076, +30-210 6047614
email: [email protected]
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις