Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Fiat – Κιοσέογλου: Δυο μεγάλα ονόματα συναντώνται

Διαβάστηκε από 6766 αναγνώστες - 19/3/2020

Μια δυνατή συνεργασία έρχεται να ταράξει τα νερά της αυτοκίνησης καθώς Fiat και Κιοσέογλου ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

Στη νέα υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα Fiat Κιοσέογλου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της Fiat, ενώ το άρτια καταρτισμένο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να λύσει κάθε απορία και να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και δείτε πόση εύκολη είναι η απόκτηση του καινούργιου σας Fiat. Επίσης, στην Fiat Κιοσέογλου μπορείτε να ανταλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς.


 
Η κάθετη μονάδα θα σας δώσει λύση, σε ότι και αν ζητάτε για το αυτοκίνητο σας.
  • Συνεργείο. Service από εξειδικευμένους τεχνίτες με πολυετή εμπειρία και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  • Φανοποιείο. Υπηρεσίες που θα σας κάνουν το αυτοκίνητο σας καινούργιο. Από επιδιορθώσεις μικρών γρατσουνιών έως και άριστο ολικό βάψιμο. Επίσης αναλαμβάνουμε αντί για εσάς όλες τις διαδικασίες αποζημίωσής, όλων των ασφαλειών, για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτησή σας.
  • Ανταλλακτικά. Βρείτε τις καλύτερες τιμές σε γνήσια ανταλλακτικά Fiat, όσο σπάνιο και αν είναι το μοντέλο σας.  Παράλληλα υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων και after market ανταλλακτικών, που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.
  • Πωλήσεις Fiat-Ανταλλαγές. Αποκτήστε το νέο σας αυτοκίνητο ή ανταλλάξτε το παλιό σας και αναβαθμίστε τη ζωή σας με σίγουρο όφελος.
  • Μεταχειρισμένα. Όλα τα μεταχειρισμένα μας αυτοκίνητα, είναι ελεγμένα από τους τεχνικούς μας και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας καθώς και τεχνικής υποστήριξης από το συνεργείο μας.

Στον Κιοσέογλου, βρίσκετε πάντα αυτό που ψάχνετε από το 1975.


Επικοινωνία
Επωνυμία: Κιοσέογλου
Διεύθυνση: ΑΧΑΡΝΩΝ 462 ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 2102588560 - 2102588940
Website: https://fiat-kioseoglou.car.gr/cars/?ca=v
Fb: https://www.facebook.com/fiatkioseoglou/ 
  
  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις