Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Με διασφαλισμένα κορυφαίες υπηρεσίες

24/8/2020

Αν είστε εκ των αναζητητών κορυφαίας εξυπηρέτησης και εξειδικευμένων λύσεων για την Mercedes ή το Smart σας τότε οφείλετε να επιλέξετε την εταιρία Παπαϊωάννου Ο.Ε.

Η Π & Α ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε. αποτελεί Εξειδικευμένο Επισκευαστή για οχήματα Mercedes-Benz αλλά και Smart στα επιβατικά αλλά και τα επαγγελματικά οχήματα. Με 40 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στον χώρο των εξειδικευμένων συνεργείων η εταιρεία που ίδρυσαν οι Γιώργος και Σπύρος Παπαϊώαννου διασφαλίζει τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες. 

Οι υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο Αττικής έκτασης 1500τ.μ. λειτουργούν από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας καθώς επίσης και με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό παρέχοντας με αυτό τον τρόπο υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Συνοπτικά η Π & Α ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε. προσφέρει στους πελάτες της  την δυνατότητα του: service,επισκευής φανοποιείου,βαφής,προμήθεια ανταλλακτικών και αξεσουάρ ,πάντα κάτω από τις αυστηρές προδιαγράφες της Daimler AG. Επιπλέον αναλαμβάνει τη διαδικασία διευθέτησης, επισκευής και αποζημίωσης σε τρακαρίσματα από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Στην ιστοσελίδα www.pa-papaioannou.gr θα ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες της αλλά και να επικοινωνήσετε με την εταιρεία.

Επικοινωνία
Διεύθυνση: ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 28 (ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΟΥ 28 ) , Ταύρος
Τηλ: +30 2109564714, +30 2109564508
Φαξ: +30 2109588345
E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις