Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

#ΜένουμεΣπίτι Επιλέγουμε τους καλύτερους για τη συντήρηση του αυτοκινήτου μας

2/4/2020

ΑUTOFIT σημαίνει ολκληρωμένο κέντρο εξυπηρέτησης τεχνικής εξυπηρέτησης. Έπειτα από 20 χρόνια διεθνούς ανάπτυξης, το δίκτυο AUTOFIT αριθμεί περισσότερους από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα επισκευαστών αυτοκινήτων στην ΕΕ.

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για αυτοκίνητα έως 3,5 τόνων, όλων των κατασκευαστών. Η επισκευή και συντήρηση των αυτοκινήτων πραγματοποιείται πάντοτε με βάση τις επίσημες προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευαστές.

Στο δίκτυο AUTOFIT, εξειδικευμένοι τεχνικοί τοποθετούν πιστοποιημένα ανταλλακτικά χρησιμοποιώντας εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται διαρκώς για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχουν τα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων.

Οι βασικές αρχές AUTOFIT είναι η εξειδίκευση στην επισκευή οχημάτων, η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και το πνεύμα εμπιστοσύνης που θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε επαφή μαζί τους.

Τα συνεργεία AUTOFIT ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό γιατί προσφέρουν :
•  αξιοπιστία και εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά
•  αφοσίωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών
•  υποδειγματική τεχνική εξυπηρέτηση
•  διαφάνεια στην κοστολόγηση ανταλλακτικών και εργασιών.

Βρείτε το πλησιέστερο επίσημο συνεργείο του δικτύου της AUTOFIT για να κλείσετε εύκολα το ραντεβού σας :
https://www.autofit.gr/partners-list/

H  μετάβαση από και προς τα συνεργεία, βάσει οδηγίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  θεωρείται μετάβαση σε «κατάστημα πρώτης ανάγκης» και συνεπώς επιτρέπεται.
Η παραπάνω μετακίνηση επιτρέπεται κατΆ εξαίρεση της υφιστάμενης απαγόρευσης κυκλοφορίας , αρκεί να δηλωθεί με έναν από τους κάτω 3 τρόπους:
• (Ι) SMS στο 13033:  Αναγραφή αιτιολογίας εξόδου (2). Παράδειγμα SMS: 2 κενό ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
• (ΙΙ) Βεβαίωση τύπου Β (μετακίνησης πολιτών): Συμπλήρωση φόρμας και επιλογή: «(Β2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.»
• (ΙΙΙ) Χειρόγραφη βεβαίωση: Αναγραφή λόγου μετακίνησης «(2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους: μετάβαση σε συνεργείο», και αναγραφή της διεύθυνσης του συνεργείου

Για περισσότερες πληροφορίες στο https://www.autofit.gr/enimerosi-autofit

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις