Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mr. KTEO: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου

Mr. KTEO: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου

3/3/2023

Με υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια, ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σου γίνεται εύκολα στα Mr.KTEO.

Επωφελήσου από τις καινοτόμες υπηρεσίες των Mr. KTEO και πραγματοποίησε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σου εύκολα και γρήγορα ή ακόμα και από την άνεση του σπιτιού σου. Ας τις δούμε αναλυτικά.

On line ραντεβού

Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τεχνικό έλεγχο από την άνεση του σπιτιού σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμό σου, τα στοιχεία του οχήματος και να επιλέξεις το πλησιέστερο σε εσένα κατάστημα Mr. KTEO, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει. Τόσο απλά.

Pick up delivery

Αν ο ελεύθερος χρόνος σου είναι περιορισμένος και δεν θέλεις να τον σπαταλήσεις στη μετακίνηση από και προς το σημείο τεχνικού ελέγχου, τα Mr. KTEO έχουν τη λύση. Με την υπηρεσία Pick Up Delivery, έρχονται στο σημείο που θα τους υποδείξεις, παραλαμβάνουν το όχημα, διενεργούν τεχνικό έλεγχο και το επιστρέφουν στο χώρο σου. Έτσι γλιτώνεις την ταλαιπωρία και δεν χάνεις χρόνο κατά τη μετακίνηση, ούτε περιμένεις σε ουρές.
Για να κλείσεις ραντεβού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 10300 ή να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα με ένα κλικ εδώ. Εσύ ορίζεις την ώρα και το σημείο παραλαβής και τα Mr. ΚΤΕΟ παραλαμβάνουν με συνέπεια και υπευθυνότητα το όχημά σου. Ο τεχνικός έλεγχος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος.



Υπενθύμιση ελέγχου

Για κάθε όχημα υπάρχει ένα συγκεκριμένο «παράθυρο» μερικών εβδομάδων μέσα στο οποίο πρέπει να διενεργηθεί τεχνικός έλεγχος. Σε περίπτωση που ο έλεγχος γίνει εκπρόθεσμα, ο ιδιοκτήτης του οχήματος επιβαρύνεται με πρόστιμο το ποσό του οποίου εξαρτάται από το πόσες ημέρες έχουν περάσει από την ημερομηνία που έπρεπε να περάσει ΚΤΕΟ το όχημα.
Η υπηρεσία αυτόματης υπενθύμισης ελέγχου των Mr. KTEO σε απαλλάσσει από το άγχος του να ξεχάσεις την ημερομηνία ελέγχου και να βρεθείς αντιμέτωπος με πρόστιμο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα και όταν έρθει η ώρα του ελέγχου θα ειδοποιηθείς έγκαιρα με email, SMS ή τηλεφωνικά.

www.mrkteo.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις