Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι ειδικοί στον βιομηχανικό εξοπλισμό και την τεχνική συναρμολόγηση

Διαβάστηκε από 5058 αναγνώστες - 7/4/2021

Ψάχνεις να εξοπλίσεις το συνεργείο σου με τα καλύτερα εργαλεία; Για να μην χάνεις άδικα χρόνο, απευθύνσου στους ειδικούς της Factorytools.

Η Factorytools Πολίτης ειδικεύεται στον εξοπλισμό συνεργείων, διαθέτοντας  ήδη ένα μακρύ κατάλογο ικανοποιημένων πελατών.

Η εταιρία διαθέτει υπερσύγχρονο και πλήρη κατάλογο μηχανημάτων και εργαλείων για τον κατάλληλο εξοπλισμό παντός είδους συνεργείων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, ηλεκτρολογεία, φανοποιεία – βαφεία, βουλκανιζατέρ, συστήματα υγραεριοκίνησης.

Όποια από τις παραπάνω επιχειρήσεις και να σας ανήκει, στην Factorytools Πολίτης, θα βρείτε εργαλεία και μηχανήματα που διαθέτουν πιστοποιήσεις από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες παγκοσμίως όπως Toptul, Texa, Karcher, Toros, Spin,OMCN και Eurogas και φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας.
 
Από διαγνωστικά, Freon, μηχανήματα καθαρισμού αυτόματων κιβωτίων, DPF, μέχρι και είδη ένδυσης και υπόδησης, όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας θα τα βρει στην Factorytools Πολίτης.
 
Οι υπηρεσίες δεν σταματούν εδώ, καθώς η Factorytools Πολίτης ασχολείται με την πώληση αλυσοπριονων,γεννητριών,θαμνοκοπτικών ,αντλιών σκαπτικών μηχανημάτων και την συντήρηση και επισκευή αυτών.
 
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης συστημάτων υγραεριοκίνησης για όσους επιθυμούν οικονομική μετακίνηση με το αυτοκινητό τους. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 318, Αγιοι Ανάργυροι, 13562 Αττική
Τηλέφωνο: 210 2387873
site: https://factorytools.car.gr/parts/
email: [email protected]
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις