Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι ειδικοί στον κλιματισμό

Διαβάστηκε από 96697 αναγνώστες - 9/9/2021

Με αποκλειστική δραστηριότητα τον κλιματισμό και ψύξη οχημάτων. Ένα συνεργείο μπορεί να εγγυηθεί την σωστή λειτουργία του κλιματιστικού στο αυτοκίνητο σας και αυτό είναι το ILEP-CryoTech.

Η ILEP-CryoTech ιδρύθηκε το 1988 με αποκλειστική δραστηριότητα τον κλιματισμό και ψύξη οχημάτων. Σήμερα, μετά από 33 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό, αποτελεί τη μεγαλύτερη ολοκληρωμένη μονάδα για κλιματισμό και ψύξη οχημάτων στην Ελλάδα.

Kοινοποίησε το »


Σταθερά προσηλωμένη στην προμήθεια και διανομή κλιματιστικών και προϊόντων υποστήριξής τους στην Ελληνική αγορά συνεχίζει την πρωτοποριακή της πορεία στον τομέα της ψύξεως με συνεχή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες. Αποτελεί μια εισαγωγική εταιρεία, όπου τα κλιματιστικά και ανταλλακτικά που διανέμει και εμπορεύεται καλύπτουν κάθε τύπο κλιματισμού, όπως για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά, μίνι βαν, φορτηγά, οχήματα εκτός δρόμου αλλά ακόμη και ψυκτικές μονάδες για την συντήρηση και κατάψυξη προϊόντων.

Ακόμη, στην ILEP- CryoΤech έχουν την δυνατότητα και τεχνική κατάρτιση να σχεδιάζουν, συναρμολογούν και κατασκευάζουν κλιματιστικά για ειδικές εφαρμογές, όπως μηχανήματα έργου, φορτωτές, οδοστρωτήρες, χωματουργικά, στρατιωτικά οχήματα, περονοφόρα κλπ χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την τελευταία τεχνολογία.



Στο ευέλικτο τμήμα υπηρεσιών και ανταλλακτικών της ILEP-CryoTech, έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες όλων των εφαρμογών κλιματισμού, αναλώσιμων και ανταλλακτικών. Η συνεχής διαθεσιμότητα αξιόπιστων ανταλλακτικών σε συνδυασμό με την τεχνική κατάρτιση των εγκαταστατών , προσφέρει στους πελάτες της ILEP-CryoTech εγγυημένη, άμεση και πάνω από όλα υπεύθυνη δουλειά.
 
Υπηρεσίες που προσφέρει η ILEP-CryoTech:
  • Συντήρηση κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων
  • Απολύμανση κλιματισμού αυτοκινήτων
  • Επισκευή κλιματιστικών, ψυκτικών μηχανημάτων και κομπρεσέρ
  • Θέρμανση: Επισκευή / αντικατάσταση καλοριφέρ
  • Τοποθέτηση κλιματιστικών
  • Αναβάθμιση κλιματιστικών
  • Τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων
  • Σχεδιασμός / Κατασκευή
Βασική αρχή και δέσμευση της ILEP- CryoTech αλλά και φιλοσοφία όλου του προσωπικού της, είναι να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες που συμμορφώνονται πλήρως με τις δεδηλωμένες απαιτήσεις τους, με τις προδιαγραφές που έχει ορίσει η ίδια η εταιρεία καθώς και με τις κανονιστικές και νομικές απαιτήσεις. Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας σε όλες τις δραστηριότητες και από όλους τους εργαζόμενους θεωρείται αδιάσπαστο μέρος του επιχειρηματικού σχεδιασμού της Εταιρείας και των στόχων της. Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η ILEP- CryoTech αναγνωρίζει και ανταμείβει την ομαδική εργασία καθώς και την ατομική προσπάθεια, επενδύει στον άνθρωπο, σέβεται τον πελάτη, το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον.

Στην ILEP-CryoTech θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα και ανταλλακτικά προερχόμενα από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες του χώρου. Η εταιρεία συνεργάζεται με τις AUTOCLIMA, TECNHI, CTR, ALEX ORIGINAL και WEST AIRCOΝ, DENSO, ECOCLIM,  προσφέροντας Κλιματιστικά, Συστήματα αποστείρωσης , Ψυκτικά μηχανήματα και Βάσεις συμπιεστών.
 

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Αδάμων 15 Ν. Κηφισιά, Τ.Κ. 145 64
Τηλ: 210 8002150
Fax: 210 8070323
Email: [email protected]
Website: http://www.cryotech.gr/
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις