Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ολοκληρωμένη φροντίδα για Peugeot – Citroen

28/10/2020

H επιχείρηση Παπαλουκάς αποτελεί την Νο1 επιλογή των ιδιοκτητών Peugeot - Citroen, διαθέτοντας τεράστια εξειδίκευση σε συντήρηση, ανταλλακτικά και υπηρεσίες φανοποιείας.

Η εταιρία Παπαλουκάς, έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και πείρα δεκαετιών, είναι ο συνδυασμός για ένα άψογο αυτοκίνητο. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς σε ότι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα Peugeot-Citroen και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα σε συνάρτηση με νέα μοντέλα και φυσικά νέα προβλήματα.

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα σε καινούργια, μεταχειρισμένα και ιμιτασιόν εξασφαλίζει ότι θα πετύχεις την απόλυτη συμφωνίας ποιότητας και τιμής. Όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ενώ ο έλεγχος τους πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα.

Παράλληλά η εταιρία Παπαλουκάς αναλαμβάνει υπηρεσίες φανοποιείας και εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
 
Η ολοκληρωμένη φροντίδα για Peugeot – Citroen, είναι πλέον γεγονός!
 
Στοιχειά επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 554, Αγία Παρασκευή
Τηλ: 210-6000607, 210-6000703
Κινητό: 6973940915


 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις