Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Service, βελτιώσεις αλλά και ανταλλακτικά! Όλα εδώ.

Διαβάστηκε από 48354 αναγνώστες - 27/8/2021

Έτσι θα είσαι σίγουρος με το αυτοκίνητο σου. Από την πιο μικρή ζημιά, μέχρι και το πιο σπάνιο ανταλλακτικό, απευθύνσου στο συνεργείο Ρομπότης Παναγιώτης. Ένα κατάστημα, που θα στα φτιάξει, όλα γιατί τα έχει όλα.

Το αυτοκίνητο, θα σε προσέχει όσο το προσέχεις και εσύ. Εάν λοιπόν θέλεις να είσαι σίγουρος για το όχημα σου και να γνωρίζεις σε τι κατάσταση βρίσκεται η κάθε σπιθαμή του, οφείλεις να πας στους καλύτερους.

Kοινοποίησε το »


Το συνεργείο Ρομπότης Παναγιώτης με την πολυετή παρουσία και εμπειρία στον χώρο, αλλά και τον συνεχή εμπλουτισμό των γνώσεων του προσωπικού είναι σε θέση να διορθώσει ότι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας.

Η επιχείρηση εξειδικεύεται στις επισκευές αυτόματων σασμάν και είναι σε θέση να διορθώσει, να αντικαταστήσει ή να τοποθετήσει οποιοδήποτε σύστημα μετάδοσης εκ νέου. Φυσικά οι υπηρεσίες δεν σταματούν εκεί καθώς υπάρχει και η δυνατότητα γενικούς σέρβις, προετοιμασίας ΚΤΕΟ και βελτιώσεων.

Πιο συγκεκριμένα εάν επισκεφθείτε το συνεργείο Ρομπότης Παναγιώτης μπορείτε να επιλέξετε υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:
  • Επισκευές αυτόματων και όχι μόνο σασμάν
  • Γενικό Service
  • Προετοιμασία ΚΤΕΟ
  • Βελτιώσεις
  • Ανταλλακτικά
  • Τεχνικός έλεγχος
  • Καθαρισμός και συντήρηση DPF φίλτρου για diesel κινητήρες
Εάν θέλετε να βελτιώσετε μηχανικά το αυτοκίνητο σας, απευθυνθείτε στο συνεργείο και θα σας προτείνουν όλα όσα μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε τις επιδόσεις και όχι μόνο του αυτοκινήτου. Ενώ τέλος, μπορείτε να βρείτε και ανταλλακτικά παντός είδους για όλα τα μοντέλα.
 
Ένα συνεργείο που τα κάνει όλα και πραγματικά συμφέρει!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Ρομπότης Παναγιώτης
Επωνυμία: Μεναίχμου 3 και Θεοφιλοπούλου Αθήνα
Τηλ: 2109217100
 
 
 
 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις