Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Service Group Vag στα Γλυκά Νερά

14/8/2021

Το εξειδικευμένο συνεργείο Top Service, με την τεράστια πείρα του γύρω από τα μοντέλα που ανήκουν στο VAG Group, δεσμεύεται πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα σας.

Η Top Service είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του service αυτοκινήτων του Group Vag. Η έδρα της εταιρείας από την ίδρυση της πριν 20 χρόνια έως και σήμερα βρίσκεται στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου προσφέρει αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής. 

Kοινοποίησε το »


Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός και οι αξιόπιστες συνεργασίες στον χώρο του service αυτοκινήτων.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της Top Service εγγυάται για την αξιοπιστία και φερεγγυότητα της εταιρείας, καθώς επίσης και για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των εργασιών της.

Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνει η Top Service:

Προγραμματισμένα και έκτακτα "χωρίς ραντεβού"
Με άμεση εξυπηρέτηση, κάρτα ελέγχου καυσαερίων, καθαρισμός και συντήρηση Air Condition,ηλεκτρονική διάγνωση του GROUP VAG.
Μηχανικά
Επισκευές μηχανών, σασμάν, εμπρόσθια και οπίσθια συστήματα, υδραυλική ανάρτηση κ.τ.λ.
Φανοποιείο
Συνεργασία με έμπειρους φανοποιούς εργοστασιακού επιπέδου για εγγυημένη εργασία, για μοναδικά ποιοτικά αποτελέσματα.
Βαφείο
Με σύγχρονο φούρνο για ομοιόμορφη και εγγυημένη, εργοστασιακή βαφή του σώματος του αυτοκινήτου και των εξαρτημάτων του, καπό, φτερά, πόρτες, προφυλακτήρες, κ.τ.λ.
 
Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.
 
Η Top Service αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες εποχές που διανύουμε έχει προσαρμόσει ανάλογα την τιμολογιακή της πολιτική, ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν προσιτές υπηρεσίες συντήρησης για το αυτοκίνητο τους.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Βασ. Άννης Μαρίας 33 Γλυκά Νερά ΤΚ 153 54
Τηλ./Fax: 210 6040825
Email: [email protected]
Website: www.top-service.gr
Facebook
 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις