Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Service με συνέπεια και υπευθυνότητα

24/9/2020

H σωστή συντήρηση θα σας εξασφαλίσει ένα αυτοκίνητο που θα αποτελέσει εγγύηση για πολλά χρόνια. Το συνεργείο Νιχωρίτης με χρόνια εμπειρίας, έρχεται να σας λύσει τα χέρια και να σας δώσει ποιοτικό αποτέλεσμα στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Το συνεργείο Νιχωρίτης είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Οι τεχνικοί εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.

Στο συνεργείο Νιχωρίτης θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως. Το συνεργείο Νιχωρίτης προσφέρει επίσης εξειδικευμένες εργασίες ευθυγράμμισης για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου σας καθώς και τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα από την κατανάλωση καυσίμου.

Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Λεωφόρος Φυλής & Ζορμπά 7
Καματερό ΤΚ 13451
Τηλέφωνο: 210 2320823
Κινητό: 693 6171048

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις