Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Συνεργείο αυτοκινήτων στις Αχαρνές - VGMOTORS

Συνεργείο αυτοκινήτων στις Αχαρνές - VGMOTORS

Διαβάστηκε από 93474 αναγνώστες - 11/6/2023

Ειδικές προσφορές για το αυτοκίνητο σου. Από ένα απλό service μέχρι προετοιμασία και υποστήριξη αγωνιστικών αυτοκινήτων καθώς και αναπαλαιώσεις κλασικών, όλα θα τα βρεις στο συνεργείο της VGMOTORS.

Το συνεργείο αυτοκινήτων VGMOTORS, που βρίσκεται στις Αχαρνές (Μενίδι), προσφέρει από το 2010 υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την επιδιόρθωση, επισκευή και συντήρηση του αυτοκίνητου σας σε φιλικές και προσιτές τιμές. Η 25ετή εμπειρία στον χώρο του αυτοκίνητου, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού και τον άρτια εξοπλισμένο χώρο εργασιών, καθιστούν την επιχείρηση συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Κοινοποίησέ το »


Η VGMOTORS παρέχει παντός τύπου υπηρεσίες service σε αυτοκίνητα όλων των εταιρειών, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, άμεσα και οικονομικά. Οι επισκευές αφορούν αμορτισέρ, αναρτήσεις, σασμάν και οτιδήποτε άλλο σχετικό με τα μηχανικά και ηλεκτρολογικά, προσφέροντας ένα ομαλό σε λειτουργία και ασφαλές αυτοκίνητο.

Η VGMOTORS εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος κλιματισμού με στόχο την άνετη και ασφαλής παραμονή των επιβατών στο αυτοκίνητο.  Η ποιότητα και η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας στην καμπίνα είναι πρωταρχικής σημασίας για την υγεία και την άνεση των επιβατών. Η σωστή λειτουργία του συστήματος κλιματισμού αποτελεί βασικό παράγοντα της ασφαλούς οδήγησης καθώς οι μεγάλες εναλλαγές θερμοκρασίας επηρεάζουν τόσο το σωματικό όσο και το πνευματικό επίπεδο του οδηγού.

Παράλληλα, οι εργασίες απολύμανσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, εξουδετερώνουν τους αλλεργιογόνους οργανισμούς, μικρόβια και μούχλες, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο έκθεσης στους ιούς.

Η αφοσίωσή στους πελάτες αλλά και η αγάπη για το αυτοκίνητο, είναι στοιχεία που διαφοροποιούν την VGMOTORS από άλλα συνεργεία, ενώ παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από συνέπεια, ειλικρίνεια και αξιοπιστία.

Καλέσετε τώρα την VGMOTORS για προσφορές στο δικό σας αυτοκίνητο.  
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Γ. Κατσανδρή 79 Αχαρνές, Μενίδι ΤΚ 13672
Τηλέφωνο: +302102449640
Κινητό τηλέφωνο: +306936695581
Email: [email protected]
Website: https://www.vgmotors.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις