Συνεργείο που δίνει τη λύση σε κάθε σου πρόβλημα

Διαβάστηκε από 2336 αναγνώστες - 24/5/2021

Η εταιρεία ΚΟΥΡΛΗΣ Service έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εμπειρία ετών, είναι ο συνδυασμός για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Η επιχείρηση ΚΟΥΡΛΗΣ Service είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και ειδίκευση σε θέματα συντήρησης και επισκευής.

Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:
  • Service
  • Ηλεκτρολογείο
  • Συντήρηση κλιματισμού και πλήρωση φρέον
  • Συστήματα φρένων
  • Συντήρηση εμπρόσθιου συστήματος
Η εταιρεία ΚΟΥΡΛΗΣ Service θα βρίσκεται δίπλα σου ώστε να βρείτε λύσεις σε κάθε ανησυχία σου. Aλλωστε τα πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Κορομηλά 14-16, Νέος Κόσμος, ΤΚ 117 45
Τηλ: 210 9220211
Κιν.: 6986923632  -  6947 015206
email: [email protected]