Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το καλύτερο service για Toyota και Daihatsu

Διαβάστηκε από 86500 αναγνώστες - 20/8/2021

Επειδή η εξειδίκευση κάνει την πραγματική διαφορά, στο συνεργείο Στράτος Κανάς γνωρίζουν τα μοντέλα Toyota και Daihatsu όπως τη παλάμη τους. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή ανταλλακτικό λύνεται αυθημερόν από αυτούς που ξέρουν.

Μη σπαταλάτε άλλο χρόνο και χρήμα ψάχνοντας ένα συνεργείο που θα σας εξυπηρετήσει στο περίπου και με αβέβαιο αποτέλεσμα. Γλιτώστε την ταλαιπωρία και την αναζήτηση και απευθυνθείτε κατευθείαν στους καλύτερους. Το συνεργείο Στράτος Κανάς με απόλυτη εξειδίκευση σε Toyota και Daihatsu μπορεί να βρει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Kοινοποίησε το »


Το πραγματικά έμπειρο προσωπικό που δεν σταματά να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται σε κάθε νέο γύρω από τα αυτοκίνητα αλλά και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η επιχείρηση, σας εγγυώνται το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Πραγματοποιήστε από το πιο μικρό service μέχρι και τη πιο μεγάλη ζημιά, πάντα με υπευθυνότητα και σε απόλυτη συνεννόηση για κάθε βήμα με τους τεχνικούς. Και επειδή πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που κατανοεί τις δυσκολίες τις εποχής, μη διστάσετε να προχωρήσετε σε προσωπικό διακανονισμό για την εξόφληση οποιουδήποτε ποσού.

Παράλληλα, το συνεργείο Κανάς Στράτος ειδικευέται στην συντήρηση και επισκευή μονάδων air condition, προσφέροντας αξιόπιστες και εγγυημένες λύσεις. 

Για να οδηγείτε και εσείς ένα ασφαλές αυτοκίνητο αλλά και να γνωρίζετε την απόλυτη κατάσταση των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και στην πιο μικρή επισκευή, το συνεργείο Στράτος Κανάς είναι μονόδρομος!
 
Η λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σας, βρίσκεται στην οδό Σουλίου στον ¶γιο Δημήτριο.
 

Επικοινωνία
Επωνυμία: Στράτος Κανάς
Διεύθυνση: Σουλίου 17 Αγ. Δημήτριος 17342
Τηλ: 210 9958930 – 694 8079824
E-mail: [email protected]
Website
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις