Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

"Δεν έχω ακούσει πολλούς οδηγούς να πηγαίνουν δανεικοί", είπε ο Sainz.

Σαν ποδοσφαιριστής αισθάνεται ο Sainz στη Renault

2/4/2018

Περίεργα αισθάνεται που είναι μέλος της Renault ο Carlos Sainz, ο οποίος συσχέτισε τον εαυτό του με ποδοσφαιριστή!!! Δείτε το γιατί.

Δηλώσεις στα διεθνή μέσα έκανε ο Carlos Sainz, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως αισθάνεται περίεργα που βρίσκεται στην ομάδα της Renault με δανεισμό από αυτή της Red Bull, υπογραμμίζοντας πως αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο συναντάμε πιο πολύ στο ποδόσφαιρο παρά στο πρωτάθλημα της Formula 1.
 
Συγκεκριμένα ο Sainz ο οποίος μετακόμισε φέτος στη Renault τόνισε: «Δεν έχω ακούσει πολλούς οδηγούς να πηγαίνουν δανεικοί, είναι περισσότερο ένας ποδοσφαιρικός όρος. Είναι μια περίεργη κατάσταση και είμαι σε μια ιδιαίτερη περίπτωση αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεν μπορώ να αφήσω όλο αυτό να μπει στο μυαλό μου», είπε αρχικά ο Ισπανός οδηγός και συνέχισε:

«Πρέπει να κάνω ακριβώς αυτό που έκανα στην Toro Rosso και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους, πρέπει να βγαίνω στην πίστα και να πραγματοποιώ ένα καλό αγώνα, όπως ακριβώς έκανα και στην προηγούμενη ομάδα μου. Ποιος μπορούσε να μου πει πριν ένα χρόνο ότι φέτος θα ήμουν στην Renault; Είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση», ολοκλήρωσε.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων για τον δανεισμό του 23χρονου οδηγού, αναφέρει πως η Red Bull έχει το δικαίωμα να πάρει πίσω τον Sainz αν αποφασίσει να του προσφέρει μια θέση στην ομάδα για το 2019, καθώς το μέλλον του Daniel Ricciardo είναι ακόμα αβέβαιο καθώς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Red Bull, σε αντίθεση με τον Max Verstappen που έχει ήδη δεσμευτεί με τους «κόκκινους ταύρους» για την επόμενη σεζόν.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις