Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

«Δεν με ενδιαφέρουν Ferrari, Honda»

19/4/2018

Αρνητικός στο να σχολιάσει πως τα πηγαίνουν οι προηγούμενες ομάδες του είναι ο Fernando Alonso. Αραγε μετανιώνει που πήγε στην McLaren;

Aγανακτισμένος εμφανίστηκε μέσα από τις δηλώσεις του ο Fernando Alonso σχετικά με τις συνεχείς ερωτήσεις του Τύπου σχετικά με την πορεία των προηγούμενων ομάδων του στο Πρωτάθλημα της F1 με αφορμή την τέταρτη θέση της Toro Rosso-Honda στο GP του Mπαχρέιν.

Ο Ισπανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε: «To GP αυτό ήταν ένα πολύ επιτυχημένο Σαββατοκύριακο για αυτούς (εννοώντας την Toro Rosso). Ωστόσο, μετά από 18 χρόνια στην F1, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απαντήσω κάτι που αφορά μια καλή θέση στην κατάταξη ή ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα από κάποια ομάδα».

O Alonso τόνισε ότι οι ερωτήσεις σχετικά με την Toro Rosso Honda ξεκίνησαν από εκεί που τελείωσαν οι ερωτήσεις που δεχόταν το προηγούμενο διάστημα σχετικά με την Ferrari, όταν αυτός έφυγε από την Scuderia για την McLaren. Tα ακριβή του λόγια ήταν: «Aπαντούσα για την Ferrari το 2015 και το 2016. Όταν έφυγα από εκεί, κάθε φορά που έφταναν στο podium με ρωτούσατε αν μετάνιωσα που έφυγα. Όταν η Mercedes έφτασε να πάρει τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα, σταματήσατε να με ρωτάτε για την Ferrari και τώρα με ρωτάτε για την Toro Rosso ή για την Renault επειδή είναι πλέον ξανά ανταγωνιστικές.»

Τέλος, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει πως τα πηγαίνουν οι προηγούμενες ομάδες του «Δεν ενδιαφέρομαι και πολύ για τις άλλες ομάδες. Είναι αστείο πως ενθουσιάζεται ο κόσμος όταν οι προηγούμενες ομάδες μου τα πηγαίνουν καλά. Εμένα με ρωτούν και δεν με ενδιαφέρει».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις