Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Mercedes κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

H Mercedes απειλεί να αποχωρήσει από την F1

30/11/2017

Την δυσαρέσκεια του για το δρόμο που φαίνεται να παίρνει η F1 κάτω από την Liberty Media εξέφρασε o Τοto Wolff, αρχηγός της Mercedes στην F1. Διαβάστε τι είπε.

Η Ferrari το προηγούμενο διάστημα έκανε σαφείς τις προθέσεις της να αποχωρήσει αν τα νέα σχέδια της Liberty Media δεν καλύψουν τις προϋποθέσεις που έχει βάλει, και τώρα είναι σειρά της Mercedes να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατεύθυνση που θέλει να δώσει στο άθλημα το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ο Toto Wolff, αρχηγός της ομάδας της Mercedes στην F1 αποκάλυψε πως μόνο ευχαριστημένος δεν είναι μετά το τέλος αυτής της χρονιάς παρά το ότι η ομάδα του πήρε το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών αλλά και των οδηγών με τον Lewis Hamilton.

Όταν ρωτήθηκε για το τι όμορφο θυμάται από την χρονιά που πέρασε, ο Wolff απάντησε αφοπλιστικά «Τίποτα. Περίεργες ενέργειες όπως έκανε ο Michael Buffer στο GP του Αustin δεν πηγαίνουν το άθλημα μπροστά». Στη συνέχεια, όταν του είπαν ότι η Liberty Media θέλει πιο ανταγωνιστικούς αγώνες, καλύτερα μοτέρ και όρια στα έξοδα των ομάδων ο Wolff απάντησε: « Δεν βλέπουμε κάποιο πλάνο. Κανείς δεν ξέρει που πηγαίνουμε. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι οι πωλήσεις και τα κέρδη πέφτουν κατακόρυφα».

Τέλος, στην ερώτηση αν η Mercedes σκέφτεται και αυτή να φύγει από την F1, o αρχηγός της Mercedes δήλωσε: « Aυτό το σενάριο είναι πολύ πιθανό όπως και για την Ferrari. Δεν βλέπουμε τι εκπροσωπεί τελικά η F1.»

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις